Toyota Orient Cars presenta la nova família Corolla Hybrid

Presentació de la nova família Toyota Corolla Hybrid a Orient Cars Toyota Terrassa

Toyota Orient Cars, concessionari oficial per Terrassa i Rubí, llança la nova família Corolla Hybrid

Tres Toyota Corolla Hybrid, Corolla Hybrid Touring Sports i Corolla Hybrid Seden

Tres opcions de carrosseria: Corolla hybrid 5 portes, Corolla hybrid Touring Sports (familiar) i Corolla hybrid Seden (berlina); i dues motoritzacions híbrides elèctriques autorrecargables, de 122 i 180 CV.

Corolla, el model més venut de la història després de més de 50 anys en el mercat i més de 45 milions d’unitats, ha estat desenvolupat sobre la base de la Nova Arquitectura Global de Toyota, que garanteix agilitat i dinamisme en la variant de cinc portes, gràcies a la seva batalla lleugerament inferior, i màxima versatilitat i espai interior en les versions familiar i berlina.
Corolla hybrid i Corolla hybrid Touring Sports es poden triar tant amb motor 1.8 de 122 CV com 2.0 Dynamic Force de 180 CV, mentre que Corolla hybrid Seden es comercialitza únicament amb la motorització de menor potència.

Corolla hybrid està disponible des de 200€ al mes

La versió de 122 CV compta amb un renovat sistema de propulsió híbrid elèctric, ara amb bateria d’ió-liti, que permet un major rendiment gràcies a la seva major aportació d’energia elèctrica durant les acceleracions i redueix el soroll que genera el motor. La variant de major potència, de 180 CV, garanteix la millor resposta en qualsevol circumstància ja que permet reduir la recuperació de 80 a 120 km/h en 2,3 segons enfront de la versió de 122 CV, i aconsegueix una xifra excel·lent en acceleració de 0 a 100 km/h: 7,9 segons —Toyota Corolla5p–.

Equipament Toyota Corolla Hybrid:

¡Corolla hybrid i Corolla hybrid Touring Sports es comercialitzen amb sis nivells d’equipament: Business Plus, Activi, Activi Tech, Feel!, Advance i Advance Luxury. Els tres primers són exclusiu de la versió de 122 CV, mentre que els dos últims només poden anar associats a la variant més potent (180 CV). Per part seva, l’acabat Feel! està disponible per a totes dues motoritzacions híbrides elèctriques. Mentrestant, el Corolla Seden es pot triar entre cinc acabats: Business Plus, Activi, Activi Tech, Feel!, Advance.

La família Corolla equipa de sèrie Toyota SafetySense 2.0, l’última versió dels dispositius de seguretat i ajuda a la conducció de Toyota, que inclou Sistema de Seguretat Precolisión amb detecció de ciclistes de dia i vianants tant de nit com de dia, Control de Creuer Adaptatiu amb funció de parada i arrencada automàtica, Avisador de Canvi Involuntari de Carril, Reconeixement de Senyals de trànsit i Control Intel·ligent de Llums de Carretera. A més, les variants més equipades incorporen Sistema de Manteniment de Trajectòria, Detector d’Objectes en l’Angle Mort i Avisador de Trànsit Creuat Posterior.


Els nous Corolla hybrid, Corolla hybrid TouringSports i Corolla hybrid Seden inclouen, com la nova generació de RAV4, serveis connectats gràcies a l’aplicació MyT, amb funcions com ‘Localitza La meva Toyota’ o ‘Envia a La meva Toyota’ a més d’anàlisi de conducció i recordatoris de manteniment, entre altres. A més, la família Corolla equipa de sèrie e-call, el sistema de trucada automàtica d’emergència en cas d’accident. Entre els elements d’equipament de la gamma Corolla sobresurten la pantalla TFT de 7”, el carregador sense fil de telèfons mòbils, la pantalla Toyota Touch de 8” amb funcionalitat Multitouch, el sostre practicable Skyview, el sistema intel·ligent d’aparcament S-IPA i els fars MultiLED amb ajust dinàmic, amb noves funcions per a maximitzar la il·luminació de la carretera sense enlluernar a altres vehicles, adaptant el feix a la velocitat a la qual es viatja i amb sensor d’angle de gir per a adaptar l’adreça de la llum.
En Corolla hybrid hi ha fins a 15 opcions de pintura per a la carrosseria, quatre d’elles bi-to, estant disponibles 11 per a Corolla hybridTouring Sports i 9 per a Corolla hybrid Seden.

Preus:
La família Corolla ja està disponible en els concessionaris oficials Toyota Orient Cars de Terrassa i Rubí des de 20.850 € (Corolla hybrid), 22.100 € (Corolla hybrid Touring Sports) i 21.350 € (Corolla hybrid Seden).

La millor forma d’accedir a un Corolla hybrid és decantar-se per Toyota Complet, el nou programa de finançament i serveis afegits de Toyota España. Així, en la seva variant més equilibrada per la seva relació preu/equipament, Corolla hybrid està disponible des de 200€ al mes. Suposa accedir, per una reduïda quota mensual, a un Corolla 125H Activi Tech amb sistema de navegació GO, 4 anys de garantia, 4 anys de manteniment i primer any d’assegurança a tot

Author: Yo soy Manel Okey

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.