Atlètic Terrassa - Club Deportiu Terrassa - Hoquei herba femení

Torna l’hoquei femení!

Prèvies de les jornades de lliga femenina i masculina

Doble derbi entre Atlètic i Deportiu Terrassa

Torna la lliga d’hoquei femení i la casualitat ha volgut que ens ofereixi un doble enfrontament entre equips de Terrassa. Els Atlètics Terrassa, tant el femení com el masculí, rebran aquest cap de setmana als Clubs Deportius Terrassa. Doble derbi egarenc!

Lliga Iberdrola d’Hoquei

El més destacat de la jornada és el derbi entre Atlètic Terrassa i Club Deportiu Terrassa de dissabte a la 13:00. No està sent una gran temporada per als equips femenins de la ciutat: tots tres se situen a la part baixa de la taula classificatòria amb poca puntuació. Recordem la situació a la lliga:

 1. Club de Campo – 25 punts
 2. RC Polo – 20 punts
 3. SPV Complutense  – 19 punts
 4. Junior FC – 18 punts
 5. UD Taburiente – 16 punts
 6. Real Sociedad – 8 punts
 7. CD Terrassa – 6 punts
 8. Atlètic Terrassa – 5 punts
 9. Club Egara – 5 punts
 10. RS Tenis – 4 punts

L’altre equip de la ciutat, l’Egara, el pitjor situat, té un enfrontament molt complicat a Barcelona on l’espera el Real Club de Polo, segon classificat. Diumenge a la 13:00.

Divisió d’Honor Masculina

Com ja hem dit abans, a coincidència amb la lliga femenina, el més destacat de la jornada per als equips egarencs és el derbi entre l’Atlètic i el Deportiu Terrassa de dissabte a les 15:00. El matx servirà com a cloenda de la jornada perquè començarà amb la resta de partits finalitzats.

Un altre partit cabdal per la part alta és el que es juga a Sant Cugat (dissabte, 13:00) entre Junior i Club Egara: quart contra segon i només tres punts de diferència. No es volen complicar la vida els ratllats, que en cas de perdre donarien molta vida als santcugatencs.

 1. RC Polo – 31 punts
 2. Club Egara – 26 punts
 3. Atlètic Terrassa – 25 punts
 4. Junior – 23 punts
 5. Club de Campo – 19 punts
 6. CD Terrassa – 15 punts
 7. RS Tenis – 12 punts
 8. Barça – 10 punts
 9. RC Jolaseta – 9 punts
 10. Línia 22 – 0 punts

No menys important és el partit d’altre equip egarenc, el Línia 22. Reben el Jolaseta (dissabte, 13:00), que té nou punts més, però és l’equip immediatament per sobre. Un duel clau per les aspiracions dels egarencs de permanència: ha de ser el punt d’inflexió de la temporada. El bon treball del club s’ha de veure reflectit amb resultats.

Foto de portada: Atlètic Terrassa

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.