CN Terrassa - Barcelona

Terrassa – Sabadell: derbi amb clar favorit

El Club Natació Terrassa rep al Sabadell

Cobacho mai ha guanyat al Sabadell com entrenador local

El derbi del Vallès Occidental viurà (avui, 18:00) un nou capítol. El Club Natació Terrassa, segon amb 51 punts, rep al Sabadell, setè amb 26 punts.

Una gran diferència de punts de la que no se’n fia el tècnic local. Un Dídac Cobacho que haurà de tenir en compte les molèsties que segueix arrossegant Agustí Pericas a l’espatlla dreta.

“Els 25 punts que ens separen a la classificació no reflecteixen ni de bon tros la diferència entre ambdós conjunts. Nosaltres hem estat sòlids i regulars, mentre que ells han perdut sovint d’un gol partits que han tingut a la mà”.

Dídac Cobacho, entrenador del Club Natació Terrassa

La curiositat de matx és que en cas de mantenir les posicions actuals un cop finalitzada la lliga, tots dos equips es creuarien a la primera ronda del playoff pel títol.

El Sabadell està a quatre punts de la sisena posició. Un objectiu difícil d’aconseguir, però pel qual lluiten els homes de Quim Colet. L’objectiu del Terrassa és mantenir-se a la segona posició.

El Club Natació Terrassa va guanyar el derbi disputat a Can Llong


El duel de la primera volta es va saldar amb un resultat mínim de 8-9 favorable als de Terrassa. Dídac Cobacho no sap què és, però, guanyar el derbi del Vallès com a entrenador local.

Tots dos equips buscaran que passin coses diferents durant el matx. No parlem del marcador, és clar. Parlem del transcurs del partit. Al Sabadell li beneficia un partit esbojarrat, amb atacs ràpids. Dídac Cobacho, en canvi, s’estima més un partit un predomini l’ordre.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.