Els guanyadors dels Premis Agustí Bartra i Soler i Palet lliurats a Terrassa

Terrassa es lliura a la poesia i les narracions curtes

L’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de l’obra en regim de coedició amb Pagès Editors

El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, i regidor de Cultura, Amadeu Aguado, va participar dimarts en el lliurament de premis del XV Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia catalana 2018 i del IX Concurs de narracions curtes Josep Soler i Palet, que va tenir lloc a la Biblioteca Central de Terrassa i va comptar també amb la participació de representants de l’Ateneu Terrassenc, l’associació de comerciants Terrassa Centre, l’Espai Musical de Terrassa, i Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

Fes-te paraula, de Josep Fàbrega i Selva, ha estat l’obra guanyadora del Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de Poesia, organitzat per l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals des de l’any 1997. En aquesta edició s’han presentat 14 treballs. El guardó consisteix en la publicació, en edició comercial del llibre guanyador. L’Ajuntament de Terrassa facilitarà la publicació de l’obra en regim de coedició amb Pagès Editors.

Les obres premiades al Concurs de narracions curtes Josep Soler Palet han estat Un parell de borseguins, d’Antoni Lozano Rabaneda (primer premi), El chico del carbón, d’Elena Polanco Duran (segon premi) i El riu, de Dolors Frigola Comas (tercer premi). Aquest premi el convoca des del 2010 l’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l’Ateneu Terrassenc. Enguany s’han presentat un total de 25 treballs. El jurat n’ha seleccionat 10 que seran editats en format de llibre digital al voltant de Sant Jordi de l’any 2019.

Author: Ajuntament de Terrassa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.