Presentació de la Quarta edició de Terrassa Cooperativa

Terrassa cooperativa vol donar impuls a l’economia social

El lema d’enguany és: Cooperativa i solidària, l’economia de les persones

La Quarta edició de Terrassa Cooperativa 2018  té previst desenvolupar una quarantena d’activitats a diversos espais de la ciutat

Inscriu-te a les activitats de Terrassa Cooperativa 2018

Programa d’activitats Terrassa Cooperativa 2018

Del 5 al 30 de novembre es durà a terme la Quarta edició de Terrassa Cooperativa 2018, d’impuls de l’economia social. Avui s’ha presentat el programa d’activitats on ha participat el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Manuel Giménez conjuntament  amb l’ Olga Ruiz, responsable de Comunicació de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya; i Rosa Guinot, representant de la Xarxa d’Economia Solidària a Terrassa i directora d’Alternativa 3.

Terrassa Cooperativa té previst desenvolupar una quarantena d’activitats a diversos espais de la ciutat.

Sota el lema “Cooperativa i solidària, l’economia de les persones”, Terrassa Cooperativa 2018 està impulsada pel Servei d’Emprenedoria i Empresa de l’Ajuntament de Terrassa, juntament amb les cooperatives, associacions, fundacions i diferents iniciatives d’economia social de la ciutat, a més de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya.

En aquesta nova edició, l’Ajuntament tornarà a posar en valor les finalitats socials i col·lectives que l’economia social i les cooperatives tenen i que repercuteixen positivament en la ciutadania i en el territori, en tant que posa en el seu centre les persones i el seu entorn.

La idea és que aquesta quarta edició promogui i reforci la cultura empresarial cooperativa, donant a conèixer el model cooperatiu, el marc legal, els recursos disponibles per a les cooperatives i les accions desenvolupades per l’Ajuntament, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya per impulsar i facilitar el cooperativisme.

La iniciativa també informa la ciutadania dels valors que representen les cooperatives i entitats de l’economia social en tant que representen un desenvolupament local socialment just, econòmicament viable i sostenible per al medi ambient.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.