Terrassa Centre i Prodis signen un conveni

Terrassa Centre i Prodis signen un conveni de col·laboració

Aquest dimecres Terrassa Centre i Prodiscapacitats Fundació Privada Terrasenca (Prodis) signaran un conveni de col·laboració per donar continuïtat i confirmar el projecte que van començar el passat Nadal.

Aquest lligam entre Terrassa Centre i Prodis posa de manifest l’interès de la nostra ciutat per tendir cada cop més a una ciutat plenament inclusiva on tots els agents que mouen una societat hi estiguin implicats.

La sinergia creada per ambdues entitats, serà el punt de partida d’un projecte social i inclusiu amb el que es donarà ocupació de qualitat a persones amb discapacitat i també, es normalitzarà i es donarà visibilitat a aquest col·lectiu, que cada cop ha d’estar més present als nostres carrers i comerços en un context de normalitat.

 

És un acord en el que les dues entitats mostren la seva voluntat per fer de Terrassa una ciutat proactivament inclusiva i que afirmen, serà un exemple i un gran aparador per mostrar i ensenyar totes les capacitats que té el col·lectiu de gent amb discapacitat.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.