Suzuki Jimny el tot terreny més econòmic que es pot aconseguir a Terrassa

Nou Suzuki Jimny el tot terreny 4×4 autèntic ja a Terrassa

Suzuki Terrassa

Més informació sobre el Suzuki Jimny a Terrassa

Rambleta del Pare Alegre, 64 – 08224 Terrassa

El nou Suzuki Jimny ens presenta la quarta generació d’un model icona dels tots terrenys

Després de 20 anys la marca Suzuki renova la imatge d’uns dels seus vehicles més venuts, amb la presentació de la quarta generació d’aquest tot terreny. Amb gairebé 3 milions d’unitats venudes en 194 països, sens dubte, Suzuki tenia clar la seva aposta i ara ens presenta el nou Suzuki Jimny.  El nou Suzuki Jimny arribarà a Europa el darrer trimestre de l’any i Terrassa ja te els primers reservats i encarregats. Una nova pantalla tàctil de 7 polsades, integrada al tablier, la personalització dels tons i colors, la climatització automàtica i un volant multifunció, són algunes de les novetats.

Nou Suzuki Jimny 4×4

Suzuki Jimny és el tot terreny més econòmic que es pot aconseguir a Terrassa, un 4×4, resistent, autèntic, amb una alçada considerable del terra que permet que no se li resisteixi cap terreny, ni en carretera ni en muntanya. L’hereu del Suzuki Samurai te, fortalesa i resistència per a tots els terrenys, la caixa de canvis reductora facilita la conducció en grans pendents o baixades.

Un motor benzina de 85 CV li permet una velocitat de fins a 140 km/h, combinable en 4 versions d’acabats JX, Ranger, JLX i Mode 3 segons més equipaments. L’alçada lliure (190mm) els angles d’atac (34º), sortida(46º) i ventral (31ª) gracies a la seva mida i estructura. Un vehicle preparat per dures condicions i resistir, anar per camins trencats, fer trial amb la proposta més econòmica possible. Molt eficaç per al camp, fang, neu, aigua o qualsevol superfície difícil.

El Suzuki Jimny mostra el seu disseny més modern en la carrosseria de tres portes

El Suzuki Jimny te el privilegi, de ser la més eficaç fora de la carretera, amb la possibilitat fins i tot d’aixecar el cotxe alguns centímetres del terra, si fos necessari, per posar pneumàtics de major diàmetre. Un altre avantatja són els seus eixos que mantenen la distància a terra en qualsevol posició, un detall important quan anem per rocs, pedres sense poder fer mal l’estructura, o els components mecànics del vehicle. La transmissió del Suzuki Jimny es 4×4 adaptable mitjançant botó, amb la possibilitat de circular amb tracció al darrer, tracció total o tracció total amb reductora. També compta amb control de tracció electrònic, que frenarà que la roda giri sense control en estar a l’aire o sense adherència.

Amb el Suzuki Jimny gaudireu tant per la ciutat com per la muntanya, el seu preu es molt competitiu, amb una capacitat real 4×4 i una durabilitat a prova de bombes.

Suzuki a Terrassa

Amb més de 40 anys de professionalitat al sector de l’automoció el concessionari de cotxes Suzuki a Terrassa és l’agent Q4 Automoció. Una empresa emblemàtica dedicada durant més de 3 generacions a l’automoció tant a la venda com a la reparació de cotxes, des dels grans clàssics, taller d’automoció i a la venda de vehicle nou. Actualment dirigida per Francesc López Nogué ara et presenta i tofereix tota la gamma de vehicles Suzuki al centre de Terrassa i als preus directes i més competitius del mercat.

Nou Suzuki Jimny 4×4

 

 

 

 

 

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.