‘Speed Recruitment’ 30 empreses busquen talent a la UPC-ESEIAAT

El dia 15 de maig, a partir de les 12h, a l’edifici històric de l’ESEIAAT (c. Colom, 1. Terrassa)

30 empreses cerquen  talent politècnic al VII ‘Speed Recruitment’ de la UPC-ESEIAAT

Un 90 % dels titulats de l’ESEIAAT troben feina durant el primer any després de graduar-se

L’ESEIAAT manté col·laboració estable amb més de 700 empreses de tots els sectors

Al llarg del curs passat, l’ESEIAAT va signar més de 1.000 convenis amb 205 empreses, que representen prop de 400.000 hores de formació complementària realitzades per 800 estudiants

El proper dia 15 de maig, a  les 12 hores, 30 empreses de diversos sectors industrials participaran a la VII edició de l’’Speed Recruitment’, una iniciativa de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politènica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) que posa en contacte empresaris i futures i futurs enginyers, a través d’entrevistes ràpides. L’ESEIAAT és un dels centres més actius a l’hora de vincular el teixit empresarial als seus estudiants i un pol d’atracció clau de captació de talent per a les empreses.

L’Speed Recruitment #speedESEIAAT de la UPC-ESEIAAT es consolida, juntament amb el Fòrum d’Empreses, com un dels esdeveniments destacats del panorama universitari de Catalunya per a l’estudiantat d’enginyeria i per a les persones titulades recentment, i un important pol d’atracció per a les grans, petites i mitjanes empreses que cerquen professionals altament qualificats. I és que els estudiants d’aquest centre docent de la UPC compten amb una formació que els habilita per formar part d’equips de treball multidisciplinaris, liderar-los, generar nous projectes, innovar, afrontar reptes i solucionar de manera eficient i eficaç els problemes que puguin sorgir.

L’Speed Recrutiment és una modalitat dinàmica i molt efectiva de posar en contacte empreses i estudiants d’alguns dels 10 graus i 8 màsters d’enginyeria que imparteix  l’ESEIAAT. L’acte es divideix en dues parts. En la primera part, que tindrà lloc a la Sala d’Actes, cada empresa disposa de dos minuts per presentar-se als estudiants i explicar quins perfils necessita i quin itinerari professional ofereix. Seguidament, s’inicia la segona part, on cada empresa disposa d’un espai físic i una hora i mitja per entrevistar els estudiants que estiguin interessats en els seus àmbits d’actuació. En les entrevistes amb les empreses, que tenen una durada d’entre 5 i 8 minuts, l’estudiant té l’oportunitat de lliurar el seu currículum.

Lluís Gil, sotsdirector d’Empresa i Recerca de l’ESEIAAT, afirma que “tenim la gran sort d’impartir titulacions que, a data d’avui, són clau per als sectors productius del país. Això explica, en part, l’alt nombre d’empreses que venen a cercar talent a l’Escola, tant a l’Speed Recruitment com al Fòrum d’Empreses. Crec que el gran atractiu per a les empreses és la formació i la preparació de les persones que es titulen a l’ESEIAAT, que incorpora una part pràctica rellevant. Aquests factors són molt importants per a les empreses i l’Escola fa una aposta estratègica global en aquest sentit”.

Amb més de 4.000 estudiants matriculats, l’ESEIAAT ha esdevingut una gran escola d’enginyeria a Catalunya i a l’Estat, amb més de 800 enginyers i enginyeres graduats cada any. És, per tant, un centre de formació estratègic per al país, en què un 90 % dels titulats troben feina durant el primer any després de graduar-se i 7 dels 10 graus d’enginyeria que ofereix compten amb un 100 % d’inserció laboral. A l’ESEIAAT se signen, cada any, prop de 1.200 convenis de pràctiques amb 205 empreses que representen més de 400.000 hores de formació complementària remunerada realitzada per més de 800 estudiants. Aquesta xifra suposa que pràcticament tots els graduats i graduades poden viure una primera experiència laboral abans de titular-se.

Les empreses i institucions que participen a l’#SpeedESEIAAT són Ames, Kautex, Kostal, Mahle Holding, Plastic Omnium, Applus, Mim Administration Group, Bosch, Estamp, IMC toys, Microrelleus, Geproelec, Enchufing, HP, Elecnor, Mutua Terrassa, Henkel Ibérica, Venair Ibérica, Zero 2 infinity, Comercial Global Payments, Rubi, Enginyeria Teknics Sabadell, Enginyers bcn, UPC Alumni, el Col.legi Oficial d’Enginyers de Catalunya, la Mútua dels Enginyers, Accenture, Gestlean, Grupo Iman.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.