Si segueix plovent ens sortiran aletes. No plovia tant a Terrassa des de 1972

L’estació meteorològica de Terrassa acumula 1.000 mm de pluja aquest 2018

L’estació meteorològica situada a l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa. (ESEIAAT) supera els 1.000 mm. de pluja acumulada aquest any 2018.
Fins el passat dimarts s’havien recollit, concretament, 1.025,7 mm. d’aigua. Des del 1972 no teníem un any tant plujos, segons dades del Meteocat.

Gràfica de les precipitacions a la nostra ciutat.
Gràfica de les precipitacions a la nostra ciutat.

La primera gota freda de 2018 ha deixat imatges mai vistes a la nostre ciutat, amb rieres desbordades, carrers inundats, esvorancs, arbres caiguts i, fins i tot, un tornado. Com diu el refrany: «A mala pluja, bon paraigües.»

Caldrà doncs prendre mesures doncs els experts auguren que a conseqüència del canvi climàtic aquest fenòmens meteorològics es donaran més sovint.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie «¿Extraterrestres?» a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.