Club Natació Terrassa Futbol

Segueix el somni del Club Natació Terrassa a la Copa Catalunya

El Club Natació Terrassa disputa, per primera vegada a la seva història, la Copa Catalunya

Els d’Andrés Luque s’hi juguen a Calella estar a la tercera fase

Aquest diumenge seguirà el somni del Club Natació Terrassa a la Copa Catalunya Amateur. Els homes d’Andrés Luque accedeixen a la segona fase després de superar, amb polèmica, la primera ronda que els enfrontava al Martorelles. Els hi espera el Calella.

Va ser als despatxos on el Club Natació Terrassa va acabar d’aconseguir el seu passi a la segona ronda de la Copa Catalunya. Els d’Andrés Luque guanyaven 1-0 al Martorelles quan, al minut 82, el partit va quedar suspès a causa dels incidents provocats per l’equip visitant.

La Federació va sentenciar que no era necessari que s’acabés de jugar el matx, i ara el CNT viatjarà a Calella (diumenge, 12:00).

El Club Natació Terrassa juga la Copa en qualitat de primer classificat al grup 12 de Quarta Catalana, posició que, també, els dóna l’ascens a Tercera Catalana. L’amateur del club, format, gairebé, de forma exclusiva per jugadors formats a la casa, ha aconseguit tot això l’any de la seva creació.

Una gran actuació que va propiciar la renovació del cos tècnic, encapçalat per Andrés Luque, i completat per Santi Agustín i David López.

El cos tècnic del CN Terrassa format per David López, Andrés Luque i Santi Agustín
El cos tècnic del CN Terrassa format per David López, Andrés Luque i Santi Agustín

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.