Segona fornada Batxibac a l’Escola Pia de Terrassa

L’Escola Pia de Terrassa ha superat amb èxit el segon any del Batxibac

L’Escola Pia va ser el primer centre de Terrassa en sumar-se al projecte Batxibac, un programa d’excel·lència que pretén fomentar la mobilitat d’estudiants i l’intercanvia cultural. El passats 6, 9 i 10 de maig els nois i noies que cursen el Batxillerat de doble titulació espanyola-francesa van fer les proves que equivalen a la selectivitat. I divendres 19 el Departament d’Ensenyament va notificar al centre del carrer Colegi que no només han aconseguit un 100% d’aprovats, tal com ja va passar el curs passat, sinó que a més tenen alumnes que obtenen qualificacions superiors al 9.

El currículum mixt Batxibac implica cursar: les matèries pròpies del batxillerat que es cursa a Catalunya; dues matèries específiques – Llengua i literatura franceses, Història de França-; i almenys un terç del currículum en llengua francesa -les dues matèries específiques esmentades i d’altres matèries o activitats en llengua francesa-. Per obtenir la doble titulació cal superar totes les matèries del batxillerat i una prova externa de les matèries específiques (llengua i literatura franceses i història de França).

El Batxibac va començar a implantar-se a Catalunya el curs 2010-2011. En aquesta promoció 2015-2016 s’han graduat en Batxibac un total de 248 alumnes de 23 centres d’arreu de Catalunya.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.