La revolució financera arriba aquest dissabte a Terrassa

Uneix-te a la revolució financera

Vols emprendre algun negoci però no saps per on començar?

Estàs fart de fer hores i hores a la teva feina sense que es noti a la teva butxaca?

Necessites ingressos extra a final de mes?

Aprenent com fer servir les noves tecnologies avançaràs professionalment en el sector de les finances

Aquest dissabte vinent a les 10:00h. l’Hotel Don Cándido acollirà un seminari formatiu gratuït, per entendre, comprendre i practicar, com millorar els teus coneixements i la teva economia personal o familiar, sense canviar de feina, fàcilment des del teu telèfon mòbil, i sense la necessitat de tenir estudis superiors ni carrera.

Un seguit d’aplicacions informàtiques motoritzen els mercats i amb el teu aprenentatge realitzat al seminari gratuït i dedicació pots aconseguir resultats, setmana rere setmana. Posar en pràctica els aprenentatges, el suport d’un formador davant qualsevol dubte, i el suport d’altres persones que ja ho han posat en pràctica i que seran testimonis, amb dades reals de funcionament d’aquest sistema que està revolucionant el sistema econòmic, en fer-lo arribar directe i fàcilment a tota la ciutadania, en obert.

Els introductors d’aquesta nova iniciativa a Catalunya, donaran a la formació gratuïta, les eines i serveis necessaris perquè qualsevol persona amb un telèfon mòbil, que vulgui dedicar un parell d’hores a la setmana i començar a obtenir resultats, amb la seva aplicació continuada. Un sistema de formació de coneixement obert a tothom, que facilita a milers de famílies en tot el món participar a en aquesta anomenada revolució econòmica, per l’accessibilitat en terrenys on fins ara només accedien pocs.

Si estàs sense feina i cerques nous horitzons, aquesta formació gratuïta pot ser de gran utilitat per descobrir altres models de negoci, aprendre, practicar i dedicar-te professionalment si et ve de gust, a temps complet, o a temps parcial si treballes. Et pots convertir en especialista molt ben pagat, generant beneficis en alguns casos en mode automàtic mentre dorms o fas altres tasques, sempre amb el teu control directe des del teu telèfon mòbil.

Certament el món ha canviat i formacions, seminaris econòmics com aquest ara fa uns anys hagués estat impensable. Internet, els nous smartphones i sistemes col.laboratius basats a compartir el coneixement, han propagat aquesta revolució per tot el món.

La revolució econòmica arriba aquest dissabte matí a Terrassa.

 

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

4 comments

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.