Mundial d'hoquei Terrassa

Reunió inèdita per portar el Mundial d’hoquei a Terrassa

Clubs i polítics s’uneixen per portar el Mundial d’hoquei a Terrassa

Reunió inèdita a la seu de l’Atlètic Terrassa

Els principals partits polítics de la ciutat s’han reunit aquesta setmana amb els clubs de la ciutat amb un objectiu: convertir Terrassa en la seu del Mundial d’hoquei l’any 2022.

Es tracta d’una trobada inèdita, que s’ha celebrat a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa, amb l’objectiu de «donar a conèixer a les forces polítiques de Terrassa la realitat de l’hoquei i el seu impacte positiu a la ciutat, i també les seves necessitats».

A la trobada hi van assistir representants dels quatre clubs de la ciutat: Atlètic Terrassa, Club Egara, CD Terrassa, Línia 22 i de les entitats Hockey per Terrassa, Federació Catalana de Hockey i Hockey Plus. Per part dels partits hi van ser representats PSC, ERC, PdCat, TEC, Tot per Terrassa, PP i C’s.

Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa, va manifestar la satisfacció de l’entitat per aquesta trobada inèdita i per «la participació activa dels partits que hi van assistir. Només he de lamentar l’absència de la CUP».

El 14 de juny la Federació Internacional d’hoquei comunicarà el nom de la ciutat seu del Mundial 2022. Cal recordar que és l’esport que ha donat més olímpics i títols nacionals i internacionals a Terrassa.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.