Hoquei Femení

Resultats dolents per a l’hoquei femení de Terrassa

L’empat del Club Egara és el resultat més positiu per a l’hoquei femení

Derrotes per al CD Terrassa i Atlètic

Molt dolent el cap de setmana que ha viscut l’hoquei femení de la ciutat de Terrassa. Cap dels tres equips que competeixen a la Divisió d’Honor han aconseguit la victòria i el resultat més positiu és l’empat del Club Egara davant el quart classificat.

El Complutense, quart classificat de la Divisió d’Honor Femenina visitava la pista del Club Egara jugant-se la segona posició. Les ratllades, condemnades a la mitja taula, van plantar cara i van forçar un empat a tres gols.

No ha tingut la mateixa sort l’Atlètic Terrassa. Les de Can Salas tenien un repte encara major que les ratllades i visitaven l’equip que ocupa la segona posició, el Polo. Malgrat plantejar un partit tremendament incòmode per un equip amb un objectiu molt més ambiciós, no s’han pogut endur cap punt de Barcelona. Han caigut derrotades per la mínima, 3-2.

I una altra derrota egarenca, la del Club Deportiu Terrassa. Les rogenques han caigut per 2-1 a la pista del Taburiente, cinquè classificat. Una derrota que les col·loca amb 9 punts, dos per sobre de l’Atlètic, a l’octava posició.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.