‘Reinicial’, reinserció per a majors de 45 anys

Projecte impulsat per la Unió Europea

Els passats 14  i 15 de novembre, la Cecot va acollir la primera reunió del projecte ‘Reinicial‘, que té com a objectiu transferir experiències innovadores per a la reinserció laboral de majors de 45 anys, que estan a l’atur i, que per la seva edat, tenen encara més serioses dificultats per a tornar treballar.

La patronal terrassenca és l’entitat líder d’aquest projecte que és coordinat per la consultora madrilenya HEI, i en el que hi col·laboren tres socis internacionals: l’Agenzia per lo Sviluppo Empolese Valdelsa (Itàlia), la Sociedade Portuguesa de Inovação (Portugal), i la consultoria en aplicacions empresarials d’alta tecnologia IDEC (Grècia).

REINICIAL s’emmarca en les accions i programes de foment de la formació continuada, impulsats per la Unió Europa. És un dels projectes Leonardo Da Vinci d’innovació i transferència multilateral, per a fomentar l’aprenentatge i la formació professional.

Durant dos anys, es desenvolupar la metodologia de formació per a ‘seniors’ en el coneixement de les eines de networking i cerca de feina, i desenvolupar una prova pilot del programa de capacitació; i realitzar accions de comunicació i difusió dels resultats. 

 

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.