Ràdio Terrassa i Ràdio Club 25 90 anys i més vius que mai

La celebració dels 90 anys de Ràdio Terrassa va reunir els locutors i el millor equip de totes les èpoques de l’emissora

Els Amics de Ràdio Terrassa i Ràdio Club 25 crearan uns nous Premis Ondas

Els Amics de Ràdio Terrassa i Ràdio Club 25 a les xarxes van convocar aquesta trobada coincidint amb el 90 aniversari de l’emissora, amb l’assistència física i virtual de locutors, presentadors, comercials, equip directiu i oïdors de Ràdio Terrassa i Ràdio Club 25, de totes les èpoques, aquest passat dissabte a la sala La Mola de l’Hotel Don Cándido.

Documents sonors, sintonies amb els indicatius de totes les èpoques i programes van omplir el dinar de records i anècdotes viscudes, acabant amb les tomes falses enllaunades.

Primer un piscolabis de benvinguda al hall de l’Hotel, per després dinar i rememorar moments i anècdotes del grup de comunicació més gran que ha existit mai a la ciutat de Terrassa, Grup Media 25.

Paraules d’agraïment en conjunt, pels meravellosos anys viscuts a la ràdio, han estat la sintonia de tota la sobretaula que es va allargar fins a l’hora de sopar.

A la foto podem veure a Vicente Álvarez, Toni Estruch, Andrés Martos, Juan Borràs, Josep Cadalso, Josep Guijarro, Xavi Martín, Josep Mª Sans Escolà, Manolo Marmol, Paco Plaza, Fernándo Rodríguez, Andreu Salillas, Manel Okey, Josep Gabizón, Josep Lluis Lanau, Marta Abad, Joan Garrigós, Xavier Lopera, Josep Mª Francino, Quim Romanyac, Eduard TorresLídia Segués, Josep Manuel Salillas, Elisenda Marcet, Eli Méndez, i Roser Hernández.

A través de diferents connexions amb Terrassa, Granada, Huelva, i Washington als Estats Units, es van escoltar les veus d’Oscar Pericas, Ángel Cárdenas, Jordi Estapé, Fernando del Collado, Román Armengol i Miquel Calçada Miki Moto.

Durant l’acte el director general del grup José Manuel Salillas va anunciar la publicació d’un nou llibre als propers mesos on explica moltes vivències viscudes a l’emissora i parts que mai han vist la llum, ni han sortit per antena.

També es va decidir a través de l’entitat Amigos de Ràdio Terrassa i Ràdio Club 25, crear uns premis similars als Ondas, per fer un reconeixement públic als professionals de la ràdio que han dedicat tota una vida a la tasca de la comunicació.

Un dels temes més recurrents de la sobretaula va ser la creació en ferm del Museu de la Ràdio, amb tots els aparells cedits per l’emissora i Eudald Aymerich a l’Ajuntament de Terrassa per la seva creació. Un veritable homenatge i reconeixement inexistent fins al moment, de la ciutat i les seves institucions i administració a la tasca socials, comercial i de promoció de la ciutat, desenvolupada durant 82 anys, sense cap valoració fins al moment.

L’acte va ser conduït pel locutor de la unitat mòbil de Ràdio Terrassa Manel Okey.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.