Prodis organitza una festa estel·lar

Prodis organitza una festa estel·lar Star Wars

Prodis organitzarà una festa temàtica d’Star Wars per fer  la inauguració de la nova furgoneta aconseguida gràcies a la campanya #ElRetornDeLaFurgo. Aquesta celebració vol presentar públicament el nou vehicle amb els noms i logotips de les persones i empreses que ho han fet possible gràcies a la seva donació. Cal destacar, que només mitja furgoneta estarà retolada, ja que encara queden la meitat de les donacions per cobrir el cost del nou vehicle. A les 17h començarà l’esdeveniment a la plaça del Tint de Terrassa amb una primera part d’espectacle temàtic d’Star Wars protagonitzar per persones del Servei Ocupacional d’Inserció, i després, seguirà amb música i un berenar popular.

La campanya es va iniciar el 7 de novembre de l’any passat, i fins ara, ha assolit la meitat del seu objectiu final: 15.000 dels 30.000 necessaris. La campanya anomenada #ElRetornDeLaFurgo, fa un joc de paraules amb el clàssic títol “El retorn del Jedi”, perquè és la segona iniciativa d’aquesta mena. El més destacable d’aquesta campanya és que és possible gràcies a les donacions de particulars i empreses, que després, veuran els seus noms o logotips impresos a la xapa de la nova furgoneta.

A la festa hi acudirà representants de les empreses que han fet les donacions, els particulars que hi ha participat, el regidor de Capacitats Diverses de l’Ajuntament de Terrassa, Adrián Sànchez i tots aquells qui desitgin acostar-se a aquesta celebració.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.