Prodis i l’Associació Esportiva per la Justícia Social de CCOO trenquen barreres corrent la Mitja Marató de Terrassa

En JJ i la Segunda del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis correran per segon any consecutiu la Mitja Marató de Terrassa.

Aniran acompanyats de 29 voluntaris motor de l’Associació Esportiva per la Justícia Social de CCOO

Prodis i l’Associació Esportiva per la Justícia Social de CCOO participaran a la XIX edició de la tradicional cursa de Terrassa que se celebrarà aquest proper diumenge 21 de gener. Aquesta participació conjunta va sorgir arrel de la col·laboració d’ambdues entitats per la Cursa per la Justícia Social l’any 2015. Els voluntaris motor van proposar el repte de córrer els 21 quilòmetres de la Mitja Marató de Terrassa del 2017 amb persones del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis.

Enguany, després del què es va viure l’any passat, el grup de voluntaris motor s’ha fet encara més gran: 29 atletes acompanyaran a la Segunda i en J.J per arribar a la meta. A més, tots vestiran una samarreta dissenyada específicament per aquesta cursa amb un logotip creat per les persones del Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis i  patrocinada per Punt i Seguit. També duran un tutú amb cors verds com una mostra d’amor a Prodis. Per la Segunda i en J.J, és una gran oportunitat d’inclusió, igualtat i superació possible gràcies a les persones corredores voluntàries de Junts Som Capaços i de la mateixa entitat. Asseguren que córrer la Mitja Marató amb el JJ i la Segunda, és incomparable a la de qualsevol marca en temps.

També volem posar en valor la valentia de les companyes que hi participen. No és un repte fàcil ser atleta motor d’una mitja marató, però en aquest esport les dones estan arribant amb ganes i amb molta força.

Com cada any, Prodis també participarà a la XIII edició de la cursa “Santi Centelles”. Una cursa paral·lela a la Mitja Marató, no tan exigent, amb un recorregut de 5 quilòmetres. En aquesta edició hi competiran 8 persones amb cadira de rodes, 5 persones sense cadira de rodes i 19 voluntaris que els acompanyaran.

Ambdós esdeveniments esportius cerquen implicar a la totalitat de la ciutadania de Terrassa. Iniciatives com aquesta participació conjunta a la mitja marató acosten, fan prendre consciència i animen a la gent a treballar en equip per trencar barreres socials, físiques i mentals de la nostra societat. Alhora, també es fa ressò de la importància del treball d’aquestes entitats a la ciutat de Terrassa.

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.