Primera Diada d’uns Minyons modernistes diumenge a la Plaça Vella

Actuació dels Minyons de Terrassa diumenge a la Plaça Vella dins de la Fira Modernista 2019

Aquest diumenge 12 de maig, els Minyons de Terrassa, actuem a la plaça Vella acompanyats dels Castellers del Riberal amb motiu de la Fira Modernista de Terrassa. Aquesta actuació ens la prenem com la primera Diada important a la nostra ciutat i és per això que volem apropar els castells a la nostra gent. Per aquest motiu, hem decidit fer varis sorteigs entre la gent que ens acompanyi aquest dimecres i divendres a l’assaig i acabi a plaça diumenge donant-nos el seu recolzament.

L’objectiu de tot plegat és oferir a la ciutat el primer castell de nou de l’any, en aquest cas voldríem fer el 3 de 9 amb folre, el nostre primer de 9 de la temporada, acompanyat del 2 de 8 amb folre i el 5 de 8 que ja vam descarregar a Cerdanyola el cap de setmana passat. També voldríem descarregar una altra vegada el pilar de 6.

Així doncs la intenció és poder portar a plaça en aquesta Diada dos castells folrats i un de la gamma alta de 8 així com continuar rodant el pilar tenint en compte com sempre els assaigs d’aquesta setmana i les camises que puguem portar a plaça diumenge.

Author: Minyons de Terrassa

Minyons de Terrassa

1 comment

Modernista? Jo només veig una actuació castellera convencional com qualsevol altre… Trobo lamentable i egoista que els Minyons siguin la única colla de cultura popular de la ciutat que no s’adapti a l’objectiu de la Fira Modernista que no és altre que el de recrear la Terrassa de l’època….

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.