Presentada la Garmin Team Trail

Garmin Team Trail és la gran aventura de trail running per equips que tindrà lloc els propers 17 i 18 de juny i recorrerà gran part de Catalunya

La Garmin Team Trail, la cursa de trail per equips de 200 quilòmetres de recorregut, ha desvetllat aquest matí totes les novetats de la primera edició de la cursa, que tindrà lloc els propers 17 i 18 de juny. Amb sortida des de Castellà de N’Hug i arribada a Sant Cugat del Vallès, la cursa ofereix un atractiu format non stop per equips de fins a quatre participants.

El Casal de Cultura de Matadepera ha acollit aquest matí la presentació de la Garmin Team Trail. Una proposta que ofereix als corredors un format non stop per equips i relleus, tot i que també es pot realitzar en solitari, inexistent en les curses per muntanya. Aprofitant que Matadepera serà un dels municipis on la cursa instal·larà un dels seus Controls de Pas, l’organització hi ha reunit premsa i institucions per donar a conèixer tots els detalls de la cursa per muntanya que promet grans emocions i aventura a tots els participants.

D’aquesta manera Mireia Solsona, alcaldessa de Matadepera, Joan Porcar, CEO de RPM-MKTG, Sergi Pujalte, Director General de la cursa, Salvador Alcover, Director General de Garmin Iberia i Josep Salom, Diputat Delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, han traslladat tots els aspectes esportius i organitzatius que envoltaran la primera edició de la Garmin Team Trail.

La cursa es pot disputar en solitari –amb un assistència- o en relleus per equips de 2, 3 o 4 participants, que han de realitzar el relleu en els municipis establerts com a Controls de Pas: Castellar d’Hug (sortida), Bagà, Vallcebre, Avià, Puig-Reig, Sallent, Monistrol de Calders, Matadepera i Sant Cugat (arribada).

Descripció de la prova

El seu recorregut que travessarà Catalunya de Nord a Sud, és sense cap mena de dubte un dels punts forts de la cursa. De gran bellesa i amb paisatges espectaculars, el circuit es dividirà en 8 etapes que s’hauran de realitzar al llarg de dues jornades, i amb un temps màxim de 36 hores.

Cadascuna de les etapes constarà d’ entre 20 i 30 quilòmetres. L’itinerari enllaça camins i rutes emblemàtiques de les comarques del Berguedà, el Bages, el Moianès i el Vallès Occidental. Des de la sortida a les Fonts del Llobregat, passant per la Via Nicolau, els jaciments de dinosaures de Fumanya, el Camí dels Bons Homes, el camí de l’antic Tramvia de Sang, el Camí de les Ermites de Queralt, la Ruta de les Colònies del Parc Fluvial del Llobregat, la Ruta medieval de l’aigua de la Sèquia de Manresa, la ruta del Dolmen de Trullàs, el camí del Riu Ripoll, fins el Camí dels Monjos per arribar a la plaça del Monestir de Sant Cugat del Vallès.

Els participants es dividiran en diferents categories, entre les quals hi trobarem la categoria mixta (equips formats per homes i dones) o la categoria Corporate, formada per membres d’una mateixa empresa, un format que guanya adeptes en les curses esportives gràcies als beneficis que les empreses troben en aquest format, que uneix a treballadors d’una mateixa empresa en un objectiu comú.

Els equips hauran de realitzar els relleus dels seus participants en uns punts establerts per l’organització. Els anomenats Controls de Pas, coincidiran amb el punts d’avituallament de la cursa i seran els únics punts permesos per efectuar el relleu dels diferents membres de l’equip. La Garmin Team Trail promet grans aventures a tos els participants, en un entorn únic de gran bellesa natural i en un format realment atractiu, inexistent en les curses per muntanya.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.