Et ve de gust una sarsaparrella?

Presentació de la sarsaparrella ‘La Modernista’ a la Masia Freixa

El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, ha participat aquest matí en la presentació de la Guia de Menús Modernistes i de la beguda “La Modernista”, 4400juntament amb el president del Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca; Xavi Gómez; de la gerent de l’empresa Sanmy, Pilar Puértolas; i del xef Artur Martínez.

En finalitzar la roda de premsa el Gremi d’Hostaleria ha ofert un tast de la beguda «La Modernista», amb la col·laboració de l’alumnat de l’Institut Cavall Bernat. L’acte ha estat organitzat pel Servei de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració de Sanmy, el Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca i Calbes & Barbes S.L.

Aquesta és la segona edició de la Guia de Menús Modernistes, una iniciativa que va de la mà del Gremi d’Hostaleria amb la col·laboració de les associacions Terrassa Centre i Ca n’Aurell Comerç.

00La sarsaparrella “La Modernista”, per la seva banda, és un refresc que arriba de la mà dels xefs Artur Martínez i Marc Ribas, fet realitat per l’empresa Sanmy i amb la col·laboració del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca i de l’Ajuntament de Terrassa. L’acte ha tingut lloc a la Masia Freixa.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.