Premis als ‘Nous Professionals’ del 2018

Lliurament de Premis de la 13ena edició dels ‘Premis Nous Professionals 2018’

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, va presidir ahir a la tarda el lliurament de la 13a edició dels Premis Nous Professionals 2018, convocats per l’Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa. A l’acte també hi van participar el conseller de Treball, Afer Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Chakir El Homrani, i el president de la patronal Cecot, Antoni Abad. El lliurament de premis també va comptar amb la presència del tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Manuel Giménez i de portaveus dels Grups Municipals.

La finalitat d’aquests guardons és la de motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu dels alumnes de Cicles Formatius de qualsevol família professional, així com dels Programes de Formació i Inserció (PFI), mitjançant el reconeixement públic de projectes.

La 13a edició dels Premis Nous Professionals l’ha organitzada l’Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa amb el suport de la Cecot, la Diputació de Barcelona, els Departaments d’Ensenyament i Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, els sindicats CCOO i UGT, la Cambra de Comerç de Terrassa i el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Author: Ajuntament de Terrassa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.