Wifi-Lok puertas inteligentes

Portes intel·ligents que s’obren amb tecnologia terrassenca

Portes intel·ligents que s’obren amb la tecnologia de Wifi-Lock

Panys intel·ligents controlats amb reforç antibumping

Wifi-Lock és una startup que desenvolupa la seva nova tecnologia a l’acceleradora terrassenca Kautic40

Recents estudis de mercat ens indiquen que tan sols el 10% dels panys i tancaments de portes actuals són segurs. L’obertura del mercat a través d’internet ha fet augmentar les vendes de rossinyols i altres dispositius que obren portes amb gran facilitat a més d’haver augmentat el nombre de vídeos explicatius per fer-los funcionar.

La cinquena edició de l’acceleradora de startups Kautic40, formada pel Centre Tecnològic de Leitat, Orbital40 i l’Ajuntament de Terrassa, incuba Wifi-Lock una proposta industrial 4.0 100% terrassenca que prepara la presentació de les portes intel·ligents. Una aposta dirigida a simplificar les Smartcities, amb l’IOTIndústria 4.0 i altres tecnologies disruptives com Blockchain i BigData.

Una de les startups que ens ha cridat l’atenció ha estat la terrassenca WiFi-Lock, que ja desenvolupa el rendiment de la seva investigació i ha tingut les primeres reunions internacionals. L’objectiu és desenvolupar i fabricar al 100% la tecnologia creada i testejada satisfactòriament. L’aposta opta per l’aplicació de la nova tecnologia al sistema de seguretat de tancaments de portes i panys, tant exteriors, com interiors. L’aplicació de les noves tecnologies, per satisfer la seguretat, control i comoditat dels usuaris amb el tancament controlat a distància de portes i panys de les nostres llars, a través de les seves portes intel·ligents, desenvolupat amb tecnologia pròpia, ha despertat l’interès d’inversors.

Wifi-Lock proposa portes intel.ligents com a substitut dels panys tradicionals

Des de WiFi-Lock han invertit moltíssims esforços en què la seguretat sigui el més important, han desenvolupat el primer pany intel·ligent amb reforç antibumping i inclouen diversos sistemes per inutilitzar també als possibles lladres tecnològics o hackers convertint-la en una de les solucions més completa en seguretat del mercat actualment. A més ells mateixos asseguren que estaran en constant innovació per seguir oferint els més alts nivells de seguretat en cada moment.

Els estudis de mercat de WiFi-Lock, són poc convencionals, ja que han consistit a investigar a les plataformes okupes i contactar amb manyans legals i ‘il·legals’, trobant així totes les possibilitats que es poden fer servir per forçar una porta o tancament físicament. Després han treballat conjuntament amb desenvolupadors informàtics, testejant tots els prototips, evitant la vulnerabilitat del sistema, millorant i blindant el nou sistema de portes intel·ligents, panys i tancaments.

Amb l’objectiu de perfeccionar encara més la tecnologia de la seva porta i el seu pany intel·ligents, des de WiFi-Lock conviden a qualsevol persona que vulgui provar-la que es posi en contacte amb ells.

Dins de la nostra llar posseïm valors molt preuats que no tenen un valor quantificable, com a fotografies, records familiars…, hi ha un alt índex dels anomenats robatoris nets que no deixen senyals, que fa que les assegurances no estiguin pagant aquests robatoris i els consideri frau.

Per tot això, i algunes coses més, com perdre les claus de casa o deixar-les a l’interior de l’habitatge, creiem que una solució com WiFi-Lock, tan pràctica i demandada, el que fa és solucionar totes aquestes situacions reals que viuen els ciutadans avui dia.

Wifi-Lock aposta per la modernització a través de les noves tecnologies i la indústria 4.0 de la renovació d’un estri tan antic i a partir d’ara innecessari com serà la clau de casa, o del nostre apartament o habitació.

Una millora tecnològica sens dubte a millor, que obrirà moltes portes.

 

Author: Yo soy Manel Okey

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.