Poesia als parcs

Recital poètic i literari sobre el vi a les tines de la vall del Flequer, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

El programa Poesia als parcs i en commemoració amb el Dia Europeu dels Parcs, organitza, aquest dissabte, 21 de maig, a les 18 h, un recital poètic i literari al voltant del vi sota el títol «Do del vers al vi, i viceversa» que tindrà com a marc les tines de la vall del Flequer (Carretera BV-1224 Pkm 4,2 el Pont de Vilomara), una activitat organitzatda per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona i la Institució de les Lletres Catalanes.

El recital, a càrrec d’Albert Benzakry, veu, i Esteve Plantada, veu i piano, inclou la lectura de textos i poemes al voltant de la cultura del vi d’autors com Josep Pla, Josep Carner, Josep Maria de Sagarra, Marcial, Abu-Nawàs, Ibn AlZaqqaq, Charles Baudelaire, Marià Manent, Joan Vinyoli, Narcís Comadira, Francesc Parcerisas i Vicent Andrés i Estellés.

L’acte, d’accés gratuït, inclourà un tast de vi de la DO Pla de Bages a tots els assistents, en col·laboració amb el programa Parc a taula de la Xarxa de Parcs Naturals.

El programa Poesia als parcs. Lletres i paisatge, inclou en aquesta temporada un total de quinze espectacles poètics, dos actes commemoratius i un homenatge amb un total de 36 artistes, entre poetes i músics, a realitzar en espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.