Paella amb Miquel Iceta demà migdia a La Cogullada

El risc de pluja obliga als socialistes a canviar la ubicació de la paella programada amb Miquel Iceta aquest dissabte  18 de Maig a les 13:00h. a La Cogullada

Malgrat el vet de les formacions separatistes a la ‘Presidència del Senado’, Miquel Iceta Secretari General del PSC a Catalunya no ha volgut anul.lar la cita a la campanya d’Alfredo Vega a l’alcaldia de Terrassa. Ni amb els militants, ni amb els simpatitzants de Terrassa que participen en el dinar grupal.

Els resultats obtinguts a les darreres Eleccions Generals, amb la victòria del vot moderat i equilibrat de Pedro Sánchez, ha donat aire a la formació socialdemòcrata arreu, també a la nostra ciutat i sobretot a les seves joventuts, que han fet equip i activat visiblement un nou PSC local més ràpid, resolutiu, propositiu, constructiu i amb molta més força i empatia amb la ciutadania després dels darrers 18 mesos.

Paella amb Miquel Iceta

La paella socialista programada per demà dissabte al migdia al recinte de Els Bellots es trasllada al recinte cobert socioesportiu de La Cogullada a l’Avinguda Joaquim de Sagrera, al pont del Burot, amb la carretera de Martorell.

Els tiquets per a la paella s’han de reservar a la seu del PSC a Terrassa o a través dels seus militants.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.