Mazda 3

Nou Mazda 3, el cotxe fabricat per emocionar-te

Arriba a Egarmaz el nou Mazda 3

Conducció intuïtiva i apassionant

Arriba a les carreteres de Terrassa el nou Mazda 3. De la mà d’Egarmaz Motor presentem el cotxe fabricat per emocionar-te.

Modelat per les mans dels artesans Takumi a partir de blocs d’argila, sembla que el cotxe estigui fet d’una única i llarga pinzellada. Proporcions netes i elegants, però amb la seguretat que proporciona la tecnologia i-Activesense.

Conducció intuïtiva i apassionant gràcies a una carrosseria que aconsegueix major rigidesa i eficiència de transmissió de l’energia. A més a més, la tecnologia SKYACTIV-Vehicle Architecture permet que cotxe i conductor estableixin una connexió semblant a la que s’estableix entre cavall i humà, Jinba Ittai.

Compta amb dos propulsors de gasolina amb la tecnologia de propulsió semihíbrida M-Hybrid, que li permet obtenir l’etiqueta ECO en tots dos motors de gasolina.

L’habitacle del Mazda3 ofereix un disseny de clars tints minimalistes, amb traços horitzontals i una disposició clàssica dels comandaments, encara que instal·lant una interfície multimèdia amb pantalla tàctil de 8,8″ compatibles amb Apple CarPlay i Android Auto.

La gamma de preus oficials amb els quals està disponible el Mazda 3 arrenca en els 18.500 euros de la versió amb carrosseria hatchback, mecànica gasolina 1.5 SkyActiv-G de 105 CV i terminació Origin. A la part superior de la gamma Mazda 3 està la versió amb carrosseria sedán, mecànica dièsel SkyActiv-D amb 150 CV, caixa del canvi manual amb 6 relacions i terminació Zenith White per 32.300 euros.

Vol saber-ne més? Contacta amb Egarmaz Motor fent clic a la següent imatge:

Imagen relacionada

Author: Yo soy Manel Okey

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.