Nou govern davant la renúncia de Labòria

L’Alcalde reorganitza l’equip de govern municipal davant la dimissió de Carme Labòria

Alfredo Vega serà el nou tinent d’alcalde de Planificació Urbanística i Territori, i Josefina Soler assumeix la tinença d’alcaldia d’Hisenda i Serveis Generals

Canvis en l’equip de govern municipal arran la dimissió de la tinent d’alcalde Carme Labòria, que ha comunicat personalment la seva renúncia a l’acta de regidora aquest mateix matí a l’alcalde, Jordi Ballart, i que es farà efectiva al proper Ple municipal, dilluns vinent.

Alfredo Vega serà el nou tinent d’alcalde de Planificació Urbanística i Territori, assumint totes les delegacions que fins ara tenia Labòria en aquesta àrea, mentre que Josefina Soler passa a ocupar la tinença d’alcaldia d’Hisenda i Serveis Generals, mantenint les delegacions que fins ara tenia de regidora de Promoció de la Gent Gran, Pla de Barris i Districte 4. Pel que fa a la regidoria de Salut, Josefina Soler la mantindrà fins que es faci efectiva la incorporació del nou regidor o regidora socialista, segons l’ordre de llista del PSC, al proper Ple de febrer.

Així, amb la nova reorganització de l’equip de govern, l’ordre dels tinents d’alcalde queda de la següent manera: Alfredo Vega, primer tinent d’alcalde; Manuel Pérez, segon tinent d’alcalde; Amadeu Aguado, tercer, i Josefina Soler, quarta tinent d’alcalde.

L’alcalde, Jordi Ballart, ha expressat el seu “més profund respecte a la decisió personal de Labòria, amb qui he mantingut des del primer dia una relació excel·lent”, ha dit Ballart. L’alcalde ha afirmat que “Labòria és una de les millors regidores que han passat per l’ajuntament de Terrassa, amb una dedicació i una implicació en el càrrec excepcionals. Tots nosaltres hem d’estar-li agraïts per la seva feina i el seu alt grau de compromís al servei de la ciutat al llarg de tots aquests anys.”

Amb la nova reestructuració del govern, Ballart vol garantir la gestió municipal amb normalitat i sense afectacions, més enllà del lògic traspàs de temes entre els membres de govern. En aquest sentit, l’alcalde ha posat en valor la coordinació i transversalitat amb les que sempre s’ha treballat des de l’equip de govern, que fan possible reaccionar de forma ràpida i coherent a situacions com aquesta.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

1 comment

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.