Nou cicle de tallers per a emprenedors

Comença el nou cicle de tallers per a persones emprenedores organitzat per l’Ajuntament de Terrassa

Els tallers s’iniciaran el proper 16 d’abril i finalitzaran el dia 11 de juny

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei d’Emprenedoria i Economia Social, inicia el proper dilluns 16 d’abril el nou cicle de tallers d’emprenedoria i economia social corresponent al segon trimestre de 2018, amb l’objectiu de donar a conèixer diferents formes de negoci, així com eines i metodologies per treballar aquesta tipologia de projectes. Els tallers s’adrecen a la ciutadania en general i en especial a les persones emprenedores i a aquelles interessades en projectes d’economia social. A continuació es detallen els nous tallers programats:

  • Taller 1: «Potencia la teva idea de negoci introduint la gamificació». Dilluns 16 i divendres 20 d’abril de 10 a 14 h.
  • Taller 2: «Com crear una botiga virtual». Dimecres 25 d’abril i els dies 2, 9, 16 i 23 de maig de 15 a 19 h.
  • Taller 3: “Metodologies per activar la teva idea amb impacte social i/o ambiental positiu” Dijous 17 i 24 de maig de 9.30 a 12.30 h.
  • Taller 4: “Pla d’empresa: com fer un bon estudi econòmic-financer” Dilluns 11 de juny de 10 a 14 h.

Totes les sessions, excepte la de “Com crear un botiga virtual” que es farà a l’Aula 7 de Foment de Terrassa, es realitzaran a la sala d’actes de l’Edifici Vapor Gran, (c/ dels Telers 5, 2a planta) i van a càrrec del Servei d’Emprenedoria i Economia social de l’Ajuntament. Val a dir també, que tots els dimarts de l’any, de 10 a 12 h, des del mateix servei, es du a terme el taller informatiu “Vull emprendre, per on començo?”.

 

Per participar en els tallers, tot ells gratuïts, cal fer una inscripció prèvia mitjançant el següent tràmit a la pàgina web de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa, presencialment a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (c/ dels Telers, 5, passadís B, 1a planta) o bé trucant al telèfon 93 739 70 00, ext. 4943.

Author: Ajuntament de Terrassa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.