Minyons fa una crida a la concòrdia i la cooperació

Minyons de Terrassa s’emplaça a treballar conjuntament amb la junta de la Coordinadora

Demà dissabte, Minyons de Terrassa participarà de l’assembles de la CCCC i fa una crida a treballar conjuntament des de la cooperació i la lleialtat

Minyons de Terrassa emplaça la nova junta entrant de la Coordinadora de colles castelleres de Catalunya a iniciar una nova etapa per treballar plegats des de “la lleialtat recíproca i la voluntat d’arribar acords”.

Minyons admet que l’any passat van produir-se decisions on no sempre la mateixa colla va estar encertada però, acceptant el mea culpa, emplacen la CCCC i al conjunt de les colles castelleres a “passar pàgina i treballar plegats” per a la millor projecció del món casteller.

D’aquesta manera, Minyons reitera la necessitat de resoldre els debats de portes endintre i evitar soroll extern innecessari que compliquin la dinàmica dels diferents equips de treball.

Concòrdia i èxits

Minyons agraeix els membres de la Junta sortint el seu temps i la seva dedicació i desitja a la nova Junta “èxits i encerts” i celebra “els ponts estesos” de la nova Junta per sortir escollida. En aquest sentit, Minyons espera que aquest any sigui una etapa per a treballar des de la concòrdia i la cooperació.

Author: Minyons de Terrassa

Minyons de Terrassa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.