Mina celebra la 17a edició dels premis a la innovació

Mina celebra la seva festa laboral sectorial amb la 17a edició dels premis a la innovació i un nou acte solidari

El passat divendres dia 16 de juny, es va dur a terme l’edició anual de la commemoració de la Festa de la Verge de les Neus, patrona de Mina, Aigües de Terrassa, en una edició especial ja que coincideix amb el 175è aniversari de la companyia.

Al llarg de l’acte, es van lliurar els guardons del 17è Premi Joan Baptista Galí i Barba a la Innovació i la Millora Contínua, destinat a fomentar la participació dels empleats i empleades, de forma individual o col·lectiva i premiant les idees innovadores, que puguin aportar millores en qualsevol dels processos que es realitzen en el sí de les empreses del Grup, en funció de la seva efectivitat, eficàcia, aplicabilitat i/o grau d’implantació i de la millora que aportin. Les persones guardonades van ser Susana Martos Cerrillo i Alberto Fco. Maldonado Fraile pel treball “Revisió del Procediment de Treball i de decisió de les escomeses contra incendis a inspeccionar”, amb el Primer Premi i un Segon Premi compartit per dos projectes, un d’Óscar Franch Armengol pel treball “Possibles aplicacions del vol de drons en empeses de distribució d’aigua potable” i un altre d’Ana Belén Aguirre pel treball “Quass-Lab for Dummies”.

El Premi Treball Excel·lent, que distingeix actuacions puntuals o trajectòries personals que siguin paradigma del servei als clients en el sentit més ampli, persones, empreses i institucions i l’especial cooperació en l’assoliment de les fites i objectius empresarials prioritaris de cada exercici, va recaure en Marta Aguilar i Antonio Melendez. També es va reconèixer amb el guardó JOAN MARQUÉS i CASALS – MARIAN M. GALÍ i GUIX, a Jordi Mas i a Lourdes Prata, pels més de 30 anys de treball a l’empresa.

En aquesta edició 2017, el guanyador de l’edició de l’any passat va fer el lliurament del Premi Taronja a Àlex Fernandez, com a reconeixement públic de les seves qualitats humanes, persona positiva, facilitadora de la feina dels companys i de la relació amb els altres i generadora de bon clima laboral. En el marc d’aquesta commemoració, els empleats van portar a terme, per sisena vegada, un acte de solidaritat de recollida de productes de primera necessitat i higiene personal, que seran lliurats al Rebost.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.