Mina celebra el Dia Mundial de l’Aigua

Mina celebra el Dia Mundial de l’Aigua

L’Assemblea General de les Nacions Unides, l’any 1993, va aprovar la resolució A/RES/47/193 segons la qual el dia 22 del mes de març de cada any és el Dia Mundial de l’Agua

Per aquest 2018 el lema és “Naturalesa de l’aigua” (Nature of water), amb la voluntat de tractar solucions basades en la naturalesa per abordar els reptes socials de l’aigua en el present segle com el canvi climàtic, la seguretat hídrica, la seguretat alimentària, la salut humana, el desenvolupament socioeconòmic i la prevenció de desastres naturals

MINA, Aigües de Terrassa portarà a terme les següents iniciatives per a commemorar aquesta diada:

El dijous 22 de març, al llarg del matí, jornada de portes obertes per visitar l’exposició “Què hi ha darrere l’aixeta?”, a l’Espai Obert de Mina, al carrer del Nord, 81. Durant el matí es faran visites guiades per conèixer aquesta exposició. Cal la inscripció prèvia al 937362831, donat que les places són limitades.

El dissabte 24 de març, d’11.30 a 14h, celebrarem la tradicional FESTA DE L’AIGUA, al carrer Joan Coromines (entre Unió i Cremat), amb animació infantil, jocs de l’aigua, taller del cicle de l’aigua i altres entreteniments per als nens i nenes.

Així mateix, en el marc d’aquesta diada, Mina distribuirà en format paper EL JOC DE L’AIGUA, un concurs amb preguntes i respostes a l’entorn de l’aigua i la sostenibilitat al qual hi podrà participar tothom. D’entre les persones que encertin totes les respostes, es farà un concurs per a un sopar per a dues persones i entrades per a un espectacle.

Aquesta acció s’emmarca en la nova iniciativa de Mina, EL JOC DE L’AIGUA, una activitat interactiva a base de preguntes i respostes, en format trivial, sobre l’aigua, el cicle de l’aigua i la gestió de l’aigua. Aquest recurs didàctic serà accessible des de diferents suports. A través de la web de Mina, de les xarxes socials i de les tabletes ubicades a les instal·lacions de l’empresa es podrà accedir al JOC en el seu format més interactiu. Les preguntes s’han agrupat en 6 grans temes: aigua, el cicle de l’aigua, l’aigua en la història, el clima, reciclatge i sostenibilitat i innovació i tecnologia. Al voltant d’aquests temes es tracten qüestions de coneixement general de l’aigua, i també d’altres que tenen més a veure amb la ciutat de Terrassa i l’aigua.

Per altra banda, recordem que fins el 20 de gener de 2019, Mina, fruit de l’acord amb AGBAR, convida als seus clients a visitar gratuïtament, l’exposició “The Zone of Hope”, on, mitjançant la realitat virtual immersiva extrema, es recreen els efectes del canvi climàtic sobre indrets de Catalunya. Es poden reservar les entrades a través de la web www.thezoneofhope.com.

MINA, Aigües de Terrassa vol posar a disposició dels ciutadans de Terrassa l’oportunitat de celebrar conjuntament aquesta diada.

Author: Plataforma de la Comunicació

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.