Xap Polo - Club Natació Terrassa

Més de 800 alumnes han participat a les jornades de Xap Polo

Les jornades de Xap Polo organitzades pel CN Terrassa i el Consell Esportiu, tot un èxit

Els monitors de l’activitat han estat els jugadors de waterpolo de l’entitat

Més de 800 alumnes d’entre 8 i 17 anys de deu centres educatius de la ciutat han participat durant tota la setmana en les jornades de Xap Polo que organitzen conjuntament el Club Natació Terrassa i el Consell Esportiu del Vallès Occidental amb l’objectiu de donar a conèixer l’esport del waterpolo a la ciutat.

Les sessions van arrencar dilluns i van concloure el divendres. Cal destacar que els monitors que les han impartit són els jugadors de waterpolo Sergi Mora i Jordi Chico, les jugadores Marta Samper, Olga Descalzi, Elia Montoya, Claudia Abad i Ángela Ruiz i els tècnics Xavi Pérez i Óscar Sánchez.

L’activitat, que s’emmarca en la promoció esportiva que desenvolupa el Consell, compta amb la presència de les escoles Ramon Pont, Andersen, Joaquima de Vedruna, Pere Viver, El Vapor, L’Enxaneta i Antoni Ubach, i dels instituts Can Roca, Nicolau Copèrnic i Egara.

El Xap Polo és una modalitat esportiva que ha ideat la secció de waterpolo que concilia aprenentatge i entreteniment i que esdevé una forma d’introduir la pràctica del waterpolo en les edats més joves. Es concreta en un reglament adaptat per a cada edat on el contacte és pràcticament inexistent i es preveu l’ús d’elements auxiliars que facilitin la flotabilitat per als nens que ho necessitin. El joc és senzill, millora la forma física i conserva l’essència del waterpolo.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.