Matrícula gratuïta per Gemma Benaiges a la Facultat d’Optica

Amadeu Aguado entrega la matrícula gratuïta per la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa a Gemma Benaiges de Paüls Tarragona

El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor d’Universitat, Amadeu Aguado, va participar ahir a la tarda en l’acte de lliurament del sorteig del premi d’una matrícula gratuïta entre les persones que van visitar l’estand de l’Ajuntament de Terrassa al Saló de l’Ensenyament 2017 i van emplenar la corresponent butlleta. L’acte, que es va celebrar a la Sala de Govern de l’Ajuntament de Terrassa, també va comptar amb la participació del degà de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa, Joan Gispets, que va lliurar una matrícula per al curs 2017-18 de la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT) a la persona guanyadora, Gemma Benaiges, procedent de Paüls (Tarragona).

L’objecte d’aquest sorteig ha estat promocionar l’oferta formativa del Campus Terrassa com a element de captació d’estudiants. Al sorteig es van presentar un total de 186 butlletes.

Author: Ajuntament de Terrassa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.