Miki OT Eurovisión

Localitats exhaurides per veure l’actuació de Miki al Parc Audiovisual

L’actuació de Miki a Eurovisión es podrà seguir a Terrassa des del Parc Audiovisual L’Ajuntament de Terrassa i el Parc Audiovisual habilitaran una gran pantalla per poder seguir l’actuació de l’artista terrassenc en la gala en directe del proper 18 de maig

El proper 18 de maig, l’artista terrassenc Miki Nuñez, sorgit de la darrera edició del talent show Operación Triunfo, actuarà al Festival d’Eurovision 2019. Per poder seguir en directe l’actuació i tot el festival, l’Ajuntament de Terrassa i el Parc Audiovisual de Catalunya, han organitzat una festa a les instal·lacions del Parc, oberta a tota la ciutadania.

Tots els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin, podran seguir des d’allà el conegut certamen, que aquest any se celebrarà a Tel Aviv, i que es preveu que tingui una audiència de més de 200 milions de persones de tot el món.

Miki Nuñez és un cantant terrassenc, participant de la darrera edició del programa musical que s’ha emès des del Parc Audiovisual de Catalunya. L’artista va ser escollit per l’audiència del programa per a representar a l’estat espanyol en el famós festival de música amb la cançó “La venda”, escrita per Adrià Salas, integrant del grup La Pegatina. Tot i que s’havia anunciat a través de les xarxes socials que s’habilitaria una pantalla al Recinte Firal de Terrassa, en iniciar els preparatius es va considerar l’opció d’organitzar la festa al mateix espai, el PAC, des d’on en Miki s’havia donat a conèixer arreu.

La festa s’iniciarà a les 20.30h, mitja hora abans de l’inici de l’emissió des del centre de convencions Expo Tel Aviv, espai on es celebrarà l’edició 2019 de festival a la capital israeliana. Per disposar d’un correcte control de l’aforament, s’ha habilitat un formulari web, per a realitzar les reserves de places, atorgades per estricte ordre d’inscripció, així com amb les instruccions i recomanacions pel que fa a l’accés al Parc Audiovisual, que segons indica la plana ja han estat exhaurides. La reserva i inscripció és completament gratuïta, només es sol·licita als participants que, de manera voluntària, aportin un aliment no perible que serà donat a ‘El Rebost’, Centre de distribució social d’aliments de Terrassa.

Aquesta és la 64 edició d’un festival de música on hi participen països de la Unió Europea de Radiodifusió, en el qual Espanya hi participa des de l’any 1961, a través de Radio Televisió Espanyola – RTVE.

  Share:

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

1 comment

Una celebración en el parc Audiovisual para los mayores de 16 años!!!!!!
No sabía que un festival de música, requiera edad mínima para disfrutarlo.
Yo consideraba que podía ser algo familiar, pero al parecer el Ayuntamiento de Terrassa no opina lo mismo.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.