‘La lluita d’Arnau’ i ‘La vida como reto’, un èxit contra la histiocitosi

La fusió des dos actes solidaris contra la histiocitosi ha aportat col·laboració

El documental ‘La lluita d’Arnau’ i la presentació del llibre ‘La vida como reto’ al Catalunya, un èxit contra la histiocitosi

El Cinema Catalunya ha acollit la projecció del documental La lluita d’Arnau  i la presentació del llibre La vida como reto en un acte comú i solidari que ha estat un èxit. La fusió ha funcionat perfectament pel quet que són dos fets que van de la mà: la lluita d’Arnau contra la histiocitosi i el llibre que recull el repte de coronar el Khan Tengri per a obtenir fons per a la recerca.

Són històries paralel·les que demostren molt d’esforç personal, humanitat, sentiment, superació, altruisme i generositat. Pel que fa a la lluita d’Arnau, és el nom del documental i també d’una associació que intenta avançar en la investigació del càncer infantil i també la hitiocitosi, una malaltia rara. La lluita d’Arnau, també anomenada La lluita TEAM, han organitzat molts actes i venen merxandatge per tal de fer-ne difussió i aportar fons a l’hospital Sant Joan de Déu. Segons els experts, gràcies a la iniciativa ja s’han pogut fer avenços importants en el camp.

Si parlem de La vida como reto, de Sergi Mingote, és un llibre que explica l’experiència i el repte de l’autor a l’escalar el Khan Tengri, a Kirguistan. La idea era recaptar fons perquè l’hospital Sant Joan de Déu pogués investigar la histiocitosi i el càncer infantil. Per cada metre que el Sergi i el seu company José Miguel Herrera (Josemi) escalaven, es recaptarien 3 euros a través de la web  www.montanassolidarias.org. L’hospital necessita 5.000 euros a l’any per poder continuar amb la recerca. Per tant, la continuïtat en la recaptació de fons és vital.

Els assistents han pogut gaudir del documental, que té el mateix nom que l’associació. A més, han pogut conèixer els integrants i també han pogut veure alguns dels nens afectats per la histiocitosi. Després del documental, hi havia un pica-pica preparat i un stand amb productes de l’associació, entre els quals hi ha el llibre La vida como reto. A més, Sergi Mingote ha signat llibres a tots els que l’han comprat. Ha estat un èxit!

 

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.