L'Hospital de Terrassa portarà els infants al quiròfan en cotxe

L’Hospital de Terrassa portarà els infants al quiròfan en cotxe

El Consorci Sanitari de Terrassa està immers en un projecte d’humanització de l’assistència sanitària, concretament al Servei de Pediatria. Des d’avui i gràcies a la col·laboració de Sabadell Renting i el grup de concessionaris Movento, l’Hospital de Terrassa ha incorporat dos cotxes que portaran als infants a quiròfan o a fer-se una prova diagnòstica per imatge.

Diferents investigacions i l’experiència dels professionals sanitaris han demostrat que un entorn acollidor i  estimulant té un impacte positiu en els pacients. Així, a través del cotxe, els infants reduiran la por, l’ansietat i l’estrèsfomentant la interacció i augmentant la seva tolerància a l’assistència sanitària

Amb aquesta acció pretenem evocar sentiments d’alegria en els nens i nenes i animar-los durant la seva estada ja que, en general, se senten intimidats en un entorn sanitari. De fet, un estudi de la Universitat de Nou Mèxic, conclou que la incorporació d’elements lúdics en els hospitals redueix fins a un 73% la ansietat i en un 53% la por que els nens experimenten en un centre hospitalari. 

Els principals beneficis de l’activitat revertiran en els nens i nenes i els seus acompanyants directament, ja que un pacient feliç i positiu afronta la prova o la intervenció d’una manera més relaxada, sense l’estrès i l’ansietat prequirúrgica que suposa.

En l’acte de presentació han participat per part del Consorci Sanitari de Terrassa:

-Sr. Eusebi Cima, president del CST

-Sr. Alfredo Garcia, director gerent

-Sra. Antònia Villalba, directora d’infermeria

Per part de Sabadell Renting:

-Sr. Ricard Castells, director de Vendes d’Auto Renting

Per part del grup Movento:

-Sr. Santi Colomer, director general de diversificació de Movento

-Sr. Joan López, director Movento Flotas

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.