Atlètic Terrassa - Club Egara - Hoquei Herba

Les Final Four d’hoquei es disputen a Terrassa

El Club Egara serà l’amfitrió de la Final Four masculina i femenina

Les divisions d’honor masculina i femenina es decideixen a Terrassa

Bones notícies per al Club Egara i per la ciutat de Terrassa: la junta directiva de la Real Federación Española de Hockey ha decidit que les Final Four de les lligues masculina i femenina es disputin a les instal·lacions del club ratllat els dies 18 i 19 de maig.

La candidatura presentada pel Club Egara està encapçalada per Carles Casals, director del comitè organitzador, i representa el lema «show must go on», és a dir, l’espectacle ha de continuar. La intenció dels organitzadors és fer d’aquest esdeveniment un espectacle no només d’hoquei, sinó festiu, amb activitats d’entreteniment per a tots els públics.

No és la primera vegada que el Club Egara organitza un esdeveniment tan gros com aquest, sense anar més lluny, l’any 2018, es va fer a les instal·lacions del Pla del Bon Aire els Exin Masters World Cup 2018 amb 135 equips participants, 443 partits en 10 dies de torneig.

Com el seu nom indica, les Final Four enfronten entre si els quatre millors classificats de la lliga en un sistema de dues semifinals i final. Com s’agrupen dues lligues diferents, la masculina i la femenina, estem parlant que acudiran a la ciutat vallesana vuit equips diferents. Les lligues d’hoquei, es decideixen a Terrassa.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.