Les biblioteques estan de festa

Festa d’aniversari de les biblioteques públiques dels districtes 3, 6 i 2

Les biblioteques públiques dels districtes 3, 6 i 2, celebraran demà una Festa per commemorar els seus respectius aniversaris (5, 10 i 15 anys, respectivament). Les activitats de celebració, que es faran a la plaça de Salvador Espriu i espais adjacents, comptaran amb l’assistència, al llarg del matí, de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; del tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado; del regidor de Cultura, Jordi Flores; de la regidora del Districte 3, Rosa Maria Ribera; i de la regidora del Districte 2, Lluïsa Melgares.

Totes les activitats que es faran en aquesta matinal seran gratuïtes i estaran dinamitzades pel propi personal de les biblioteques i els col·laboradors i les col·laboradores que han volgut participar en aquesta celebració. Per poder fer les activitats de la festa, la BD3, BD6 i BD2 romandran tancades aquell dissabte al matí per tal que el personal pugui ser present a la plaça de Salvador Espriu i treballar fora de les parets de la biblioteca, coordinant i vetllant pels diferents actes que s’hi faran.

Programa, espais i calendari d’activitats

Plaça de Salvador Espriu – Carrer de la Unió • 11:00 h – Acollida institucional de l’acte
Terrassa, 16 de setembre de 2016
Dia: 17 de setembre de 2016 Hora: 11 h
Lloc: Plaça de Salvador Espriu

• 11:30 a 12:15 h – Lectura de fragments en commemoració dels anys Llull, Cervantes, Shakespeare i Montserrat Roig. També de Salvador Espriu, en nom de la plaça que acull les activitats. A càrrec de Rosa Boladeras, Rosa Cadafalch, Pep Pla, Vicenç Villatoro, Sílvia Alcàntara i Pep Cortès.

Llibreria La Temerària (c/ de la Unió, 7)

• 12:15 a 12:45 h – Presentació del llibre “Allò que va passar a Cardós”, a càrrec del seu autor, Ramon Solsona.

Zona Rambla

11:30 a 12:15 h – Narracions de contes a càrrec de Vet aquí que…
12:15 a 13:00 h – Story Time a càrrec de Leean Skipper. “Come in” i “Tweed” Zona xemeneia
• 11:30 a 12:45 h – Laboratori creatiu: “Avui és un bon dia per canviar el món… investiguem com?”. Espai familiar a càrrec de personal de les biblioteques.

Carrer de la Unió
• 13:00 h – cloenda i agraïments

Els bars de la plaça de Salvador Espriu també oferiran un “vermut d’aniversari de les biblioteques”.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.