Les biblioteques estan de festa

Festa d’aniversari de les biblioteques públiques dels districtes 3, 6 i 2

Les biblioteques públiques dels districtes 3, 6 i 2, celebraran demà una Festa per commemorar els seus respectius aniversaris (5, 10 i 15 anys, respectivament). Les activitats de celebració, que es faran a la plaça de Salvador Espriu i espais adjacents, comptaran amb l’assistència, al llarg del matí, de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; del tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado; del regidor de Cultura, Jordi Flores; de la regidora del Districte 3, Rosa Maria Ribera; i de la regidora del Districte 2, Lluïsa Melgares.

Totes les activitats que es faran en aquesta matinal seran gratuïtes i estaran dinamitzades pel propi personal de les biblioteques i els col·laboradors i les col·laboradores que han volgut participar en aquesta celebració. Per poder fer les activitats de la festa, la BD3, BD6 i BD2 romandran tancades aquell dissabte al matí per tal que el personal pugui ser present a la plaça de Salvador Espriu i treballar fora de les parets de la biblioteca, coordinant i vetllant pels diferents actes que s’hi faran.

Programa, espais i calendari d’activitats

Plaça de Salvador Espriu – Carrer de la Unió • 11:00 h – Acollida institucional de l’acte
Terrassa, 16 de setembre de 2016
Dia: 17 de setembre de 2016 Hora: 11 h
Lloc: Plaça de Salvador Espriu

• 11:30 a 12:15 h – Lectura de fragments en commemoració dels anys Llull, Cervantes, Shakespeare i Montserrat Roig. També de Salvador Espriu, en nom de la plaça que acull les activitats. A càrrec de Rosa Boladeras, Rosa Cadafalch, Pep Pla, Vicenç Villatoro, Sílvia Alcàntara i Pep Cortès.

Llibreria La Temerària (c/ de la Unió, 7)

• 12:15 a 12:45 h – Presentació del llibre “Allò que va passar a Cardós”, a càrrec del seu autor, Ramon Solsona.

Zona Rambla

11:30 a 12:15 h – Narracions de contes a càrrec de Vet aquí que…
12:15 a 13:00 h – Story Time a càrrec de Leean Skipper. “Come in” i “Tweed” Zona xemeneia
• 11:30 a 12:45 h – Laboratori creatiu: “Avui és un bon dia per canviar el món… investiguem com?”. Espai familiar a càrrec de personal de les biblioteques.

Carrer de la Unió
• 13:00 h – cloenda i agraïments

Els bars de la plaça de Salvador Espriu també oferiran un “vermut d’aniversari de les biblioteques”.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.