Atlètic Terrassa - hoquei herba

L’Atlètic Terrassa jugarà la final de la Copa del Rei!

L’Atlètic Terrassa ha superat el Jolaseta a la primera semifinal

Pot haver-hi final egarenca si l’Egara s’imposa al Polo

L’Atlètic Terrassa ja és a la final de la Copa del Rei d’hoquei herba. Els egarencs han superat aquest matí a la primera semifinal al Jolaseta (0-4) a un partit on han estat molt superiors als seus rivals.

Els de Can Salas han passat per sobre del Jolaseta a les primeres semifinals de la Copa del Rei. Les segones es disputen aquest migdia entre el Club Egara i el Real Club de Polo.

L’Atlètic es classifica per la final després de guanyar els quarts de final al Junior (1-3) i les semifinals a un Jolaseta que havia superat prèviament a la Real Sociedad de Tenis (1-2).

Club Egara – RC Polo

El Club Egara va superar ahir al Club de Campo (1-3), l’equip que exerceix de local enguany. Els ratllats hauran de superar a les semifinals al Polo, un equip temible, perquè és el líder de la lliga i ho és amb una superioritat molt gran respecte la resta d’equips.

Els barcelonins ja saben què és superar un equip de la ciutat del Vallès Occidental en aquesta edició de la Copa del Rei. Als quarts de final han vençut amb una gran contundència al Club Deportiu Terrassa per 1-5.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.