L’Ajuntament cerca aportacions ciutadanes per pensar el futur de Terrassa

La jornada «Terrassa, fets i reptes» vol recollir les aportacions de la ciutadania per pensar el futur de la ciutat

Es recomana inscripció a la sessió, que tindrà lloc demà, 22 de gener

Demà, 22 de gener, tindrà lloc la jornada «Terrassa, fets i reptes» amb l’objectiu de generar debat ciutadà i recollir les aportacions de la ciutadania de cara a projectar el futur de la ciutat. Aquesta iniciativa sorgeix de la Comissió d’Estratègia de Ciutat, impulsada pel Govern municipal i el principal grup de l’oposició (Terrassa en Comú).

Durant els darrers deu mesos, la comissió ha fet un treball d’anàlisi i reflexió de ciutat a partir de diversos documents, estudis i informes. En aquest acte es vol donar a conèixer aquests treballs i alhora convidar tothom a contribuir aportant la seva visió de la ciutat. La idea és que aquest treball porti a fer-se preguntes sobre la nova realitat que viu la ciutat i, especialment, sobre quins són els principals desafiaments i oportunitats que hauran d’afrontar de manera conjunta l’Ajuntament, les entitats i la ciutadania.

L’acte tindrà lloc a les 17.30 h al Centre de Documentació i Museu Tèxtil. L’alcalde Terrassa, Alfredo Vega, i el portaveu del grup municipal de Terrassa en Comú, Xavier Matilla, faran la benvinguda institucional. A continuació hi haurà la presentació del document elaborat a partir del treball de la Comissió d’Estratègia i finalment s’organitzaran tres tallers, dedicats a l’àmbit social, econòmic i territorial, que estaran dinamitzats per persones expertes en la temàtica, que hi han col·laborat en el treball previ durant aquests deu mesos.

La participació és lliure i oberta, però atès que l’aforament a les sales on es desenvoluparan els tallers és limitada, es recomana fer inscripció prèvia, indicant el taller en què es vol participar.

Author: Ajuntament de Terrassa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.