L’acte de conciliació no resol el conflicte

L’acte de conciliació entre els policies que van denunciar a Maria Sirvent i la regidora no resolt el conflicte i l’estat judicial continua igual

Alguns membres del Consistori han donat suport a la regidora a les portes dels Jutjats

L’acte de conciliació entre quinze policies locals i la regidora de la CUP Maria Sirvent sobre la denúncia presentada per aquests a la regidora, no ha resolt el conflicte i l’estat judicial continua igual.

En aquest sentit, desenes de persones s’han desplaçat fins als Jutjats de Terrassa per solidaritzar-se amb Sirvent, que ha comparegut acompanya de Montserrat Vinyets, advocada i membre de la Comissió de Juristes de la CUP nacional. Alguns regidors de l’Ajuntament, com Emiliano Martínez, de Terrassa en Comú, o Isaac Albert, portaveu d’Esquerra Republicana, han volgut donar suport a la regidora.

Segons la CUP de Terrassa, l’acte de conciliació ‘ha estat breu i de caràcter merament administratiu’. La delegació de la formació no ha reconegut els termes de la demanda i la representació dels agents policials no ha desistit a retirar la denúncia.

Els cupaires han volgut manifestar que la demanda ‘és un intent d’intimidar els moviments socials i el propi moviment anticapitalista’ i ha anunciat que seguiran amb la campanya ‘Trenquem amb els models policials repressius’, juntament amb SAT i Alerta Solidària. A més, també han comunicat que la seva voluntat de participar en la reflexió i redisseny del model policial de la ciutat.

Fotografia: CUP Terrassa

 

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

1 comment

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.