Línia 22 hoquei

La setmana decisiva per als equips d’hoquei de Terrassa

Atlètic i Club Egara volen la primera posició

CD Terrassa aspira a ser cinquè; el Línia 22 vol sumar els primers punts

Després de la setmana intersetmanal de competicions europees, els equips d’hoquei de la ciutat de Terrassa tornen a la lliga amb molts fronts oberts. L’Atlètic i el Club Egara aspiren a arrabassar la primera posició al Polo de Barcelona; el CD Terrassa ho té difícil, però pot ser cinquè; mentre que el Línia 22 manté la il·lusió d’obtenir els primers punts de la temporada.

Barça – Atlètic

L’Atlètic Terrassa obre la jornada de diumenge visitant les instal·lacions del Barça (12:45). Els egarencs visiten un rival de la part baixa amb poques opcions de millorar la seva posició actual. I és que els blaugranes són sèptims amb 16 punts: a una distància considerable (cinc punts) de la sisena plaça i prou lluny de la vuitena, que queda quatre unitats per darrere. Objectiu més estimulant i ambiciós té l’Atlètic que és segon i queda a només tres punts del líder, un Real Club de Polo que pot punxar amb la sempre incòmoda visita del Junior.

Club Egara – CD Terrassa

Tercer classificat, amb els mateixos punts que el segon, l’Atlètic, és el Club Egara. Els ratllats juguen a la mateixa hora que els seus competidors per la segona plaça (diumenge, 12:45), però ho fan davant un rival molt més exigent: el Club Deportiu Terrassa. Els vermells són sisens amb 21 unitats. Una posició que no reflecteix tot el que han fet patir als millors equips de la lliga. A més a més, els de Les Pedritxes trauran tota la competitivitat que se li pressuposa a un derbi.

Per cert, la curiositat del dia la protagonitza el CD Terrassa. O més ben dit: les instal·lacions de Les Pedritxes. Mireu la calamarsada que va caure ahir al vespre:


Club de Campo – Línia 22

Sense opcions de permanència, però amb la mateixa il·lusió que a l’inici de curs, el Línia 22 viatja a Madrid (diumenge, 13:00) amb l’ambició de sumar els primers punts de la temporada. El rival? Un Club de Campo sense opcions de ser quart, però que vol certificar abans de l’última jornada la seva condició de cinquè. Ho dèiem del CD Terrassa i ho diem del Línia 22: especialment cruel ha estat l’hoquei amb els egarencs que han caigut en diverses ocasions per la mínima.

  1. RC Polo – 38 punts
  2. Atlètic Terrassa – 35 p
  3. Club Egara – 35 p
  4. Junior – 33 p
  5. Club de Campo – 26 p
  6. CD Terrassa – 21 p
  7. Barça – 16 p
  8. RS Tenis – 12 p
  9. RC Jolaseta – 12 p
  10. Línia 22 – 0 p

Setmana importantíssima pel desenllaç de la lliga: dimecres primer de maig, Dia Internacional del Treballador, s’hi juga a la mateixa hora (12:30) l’última jornada del campionat.

 

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.