Hyundai - Mútua Terrassa

La Mútua de Terrassa incorpora el cotxe elèctric per als pacients pediàtrics

És per als pacients pediàtrics de Mútua Terrassa que han de ser intervinguts a quiròfan

La iniciativa ha estat possible gràcies a l’empresa automobilística terrassenca CSM Grup

L’Hospital Universitari Mútua Terrassa (HUMT) ha incorporat recentment el cotxe elèctric de joguina per als pacients pediàtrics que han de sotmetre’s a una intervenció a quiròfan. Es tracta d’una iniciativa que forma part del projecte d’humanització de l’atenció quirúrgica de l’HUMT i s’ha dut a terme gràcies a la donació que l’empresa CSM Grup ha efectuat en el marc de les seves accions de responsabilitat social.

Mitjançant el nou vehicle elèctric, la voluntat de l’HUMT és incidir en la reducció de l’estrès i l’ansietat prequirúrgica que sovint es dóna tant en els infants que han d’accedir al quiròfan com en les seves famílies. Aproximar-los a l’assistència sanitària i normalitzar el procés prequirúrgic són la resta d’objectius que persegueix la iniciativa.

El cotxe en qüestió -que reprodueix un model 4X4 “tot terreny”- és de color negre i compta amb diversos gadgets per a la mobilitat així com sonors i disposa també d’un control remot per facilitar la seva conducció fins al quiròfan als seus familiars o al personal sanitari.

Projecte global d’humanització de l’atenció quirúrgica dels més menuts

En el marc del projecte d’humanització de l’atenció quirúrgica dels infants, l’HUMT ha desenvolupat altres iniciatives amb la finalitat d’ajudar als més menuts a comprendre el procés prequirúrgic. En aquest sentit, coincidint amb Sant Jordi, Mútua Terrassa va editar un conte que -sota el títol “Un viatge còsmic”- tracta sobre el camí cap al quiròfan que segueix l’astronauta Lea, una nena que aconsegueix fer de l’arribada a quiròfan una aventura màgica, divertida i distesa.

A més, recentment el servei de Cirurgia Pediàtrica també ha començat a emprar un audiovisual -realitzat per l’entitat- per als nens i nenes que han de ser intervinguts amb el propòsit de familiaritzar-los amb els moments previs d’accés al quiròfan.

Author: Mútua de Terrassa Comunicació

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.