La Diputació contracta a Sàmper

La Diputació contracta a Miquel Sàmper cobrant 3500€ bruts sense concurs i sense dedicació exclusiva

‘Suma i sigue’ les xarxes en van plenes, des del passat desembre el candidat a l’alcaldia de Terrassa per CiU, a les properes municipals Miquel Sàmper resident a la veïna Matadepera, treballa a la Diputació de Barcelona, sense haver passat per concurs obert, ni oposició, essent escollit pel que tot apunta ‘a dedo’, per pertànyer a Convergència i pel que sembla, ser alcaldable pel partit a les properes eleccions a Terrassa. Fet que demostra altre cop, que cal replantejar el sistema públic, i amb urgència.

Segons la fitxa que adjuntem i que corre des de divendres per les xarxes socials, Miquel Sàmper va ser contractat sense concurs obert ni públic, el passat 25 de novembre de 2014 a la Diputació de Barcelona com a personal eventual d’assessorament tècnic per projectes estratègics, amb una retribució, nivell N6 i començant la seva tasca laboral l’1 de desembre de 2014. Coincidint la preparació de la presentació com a candidat de CiU per Terrassa.

terrassa-noticies-miquel-samper-carrec-diputacio-barcelona

 

Com informa el segon document que publiquem la retribució N6 del escollit Miquel Sàmper i sense ser de dedicació exclusiva suposa a l’Heracli públic un brut mensual de 3505,62€. Sobta la coincidència en els terminis, l’elecció sense publicació 0berta i pública, i el fet demostrat que el Govern de la Generalitat continua amb les retallades a les escoles bressol, beques per menjador, i ajuts socials. Fins aquí res il·legal, però es legitim fer-ho d’aquesta manera?

terrassa-noticies-retribucio-miquel-samper-diputacioResulta si mes no curiosa la contractació per l’assesorament en temes hipotecaris, després de la seva tasca podríem dir que poc social, com a Degà a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa ICATER, on les seves negatives van ser reiterades en crear un torn d’ofici especial per hipotecats i afectats per la hipoteca, que no podien pagar les taxes i despeses, i ara fins i tot refermant al seu blog ja com a candidat a l’alcaldia, que les execucions per desnonaments baixen.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.