La bandera irisada s’hissarà de nou a l’Ajuntament de Terrassa

Terrassa commemora el Dia Internacional contra l’LGTBIfòbia

Membres de la Taula del Pacte Dasig llegiràn un manifest a les 12:00h. del migdia a l’atri de l’Ajuntament de Terrasssa

La regidora de LGTBIQ, Gracia García, participarà en l’acte commemoratiu del Dia Internacional contra l’LGTBIfòbia, que tindrà lloc al Raval de Montserrat, a les 12 h.

A l’acte es llegirà un manifest, a càrrec del membre de la Taula del Pacte DASIG, Daniel Arredondo, i la bandera irisada s’hissarà a l’Ajuntament de Terrassa. També hi assistiran membres de la Corporació Local.

L’Assemblea General de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals el 17 de maig de 1990

El Dia Internacional contra l’LGTBIfòbia se celebra en commemoració d’aquesta efemèride, amb l’objectiu de sensibilitzar la societat contra la discriminació del col·lectiu LGTBI+.

Amb aquest acte es vol donar visibilitat a la diversitat afectiva, sexual i de gènere a la ciutat per la necessitat de seguir lluitant contra la LGBTIfòbia. Es tracta d’una jornada de sensibilització, reflexió i denúncia de les agressions físiques, intel·lectuals i morals i les discriminacions socials contra les persones per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.