Potenciant les associacions dels polígons industrials de Terrassa

Jornada ‘Potencialitat de l’associacionisme en la gestió dels polígons industrials’

El tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Manuel Giménez, ha donat aquest matí la benvinguda institucional a la cinquantena de participants a la Jornada ‘Potencialitat de l’associacionisme en la gestió dels polígons industrials’.

La jornada ha comptat amb una conferència marc sobre «l’Associacionisme empresarial als polígons industrials com a eina de desenvolupament socioeconòmic a Catalunya. Estratègies i recursos de la Diputació de Barcelona», a càrrec de Santi Macià, tècnic de la Secció de Sectors Productius de la Diputació de Barcelona.

També s’ha fet una taula d’experiències a càrrec de Marta Marzoa, gerent de l’Associació d’Empresaris del Polígon de Sabón – Arteixo (A Coruña) i de Jordi Deumal, presidents de l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de les Franqueses del Vallès (AEP); seguida d’un debat obert. L’acte, organitzat pel Servei de Promoció Industrial de l’Ajuntament de Terrassa, ha tingut lloc a la sala d’actes del Vapor Universitari.

Author: Ajuntament de Terrassa

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.