Ja ha començat la Festa Major amb Rosa Aguado com a capgròs de l’any

Rosa Aguado és el capgròs de Terrassa 2019

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat dels membres de la Corporació Municipal, ha presidit aquest vespre els actes d’inici de la Festa Major des del balcó de l’Ajuntament. A les 20 h han repicat les campanes de tota la ciutat i ha entrat al Raval de Montserrat el Drac de Terrassa, donant el tret de sortida a un programa amb 350 activitats musicals, culturals, lúdiques, socials i esportives a diferents punts de la ciutat. Tot seguit, l’actor i director teatral Pep Pla ha procedit a la lectura del Pregó de Festa Major des del balcó de l’Ajuntament.

Després de la lectura del pregó, Ballart ha fet l’obertura oficial de la Festa i han actuat els Gegants de Terrassa, els Bastoners de Terrassa, els Nans de Terrassa i l’Àliga de Terrassa, acompanyats per la música dels Ministrils del Raval. Posteriorment, s’ha donat a conèixer el Capgròs de l’Any, obra de l’artista Jordi Grau que, com és tradicional, l’ha donat a la ciutat. El Capgròs de l’Any 2019 ha recaigut en la persona de l’actriu Rosa Aguado, i ha sortit de la llista dels 13 “capdidats” presentats pel Casinet de l’Espardenya.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie «¿Extraterrestres?» a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.