Runneada de cap d'any

Ja disponible tota la informació de la runneada de cap d’any

El circuit comença i acaba a la Plaça de Can Roca

La d’enguany és la desena edició de la cursa

El 31 de desembre de 2018 farà 10 anys que una colla d’amics, anomenats Los Nenazas, es va reunir per primer cop per córrer una Sant Silvestre. Amb el pas del temps han passat de “ser uns pocs” a ser quasi 700 corredors. Parlem de la Runneada de Cap d’Any de Terrassa, la cursa on l’única condició per participar és poder córrer 7 km de seguit, tot i que el circuit no fa més de 6 km. En aquesta desena edició se sortirà i s’arribarà a la Plaça de Can Roca. La sortida serà a les 18:00. És una cursa on la competició, quasi que no té cap importància, l’objectiu és passar-ho bé amb amics i familiars.

«La idea és dir adéu a l’any corrent, que és una cosa que es pot fer a qualsevol Sant Silvestre del món, però si competeixes, allò de fer-la petar o saludar se’t fa més difícil. I molt menys el fet de córrer en família o amb amics amb diferents ritmes de cursa» – Responsable de Comunicació de la Cursa

La competitivitat té tan poca importància en aquesta cursa que qui va primer rep instruccions des de la cua per desaccelerar, hi ha tres punts de circuit on es para de córrer, el grup es reagrupa i, de fet, en una de les parades s’aprofita per fer foto de família. Amb el compromís de que participar-hi sigui totalment gratuït l’última edició va ser un total èxit perquè contaven amb 600 dorsals, però van participar quasi unes 700 persones.

Sortida i arribada cursa de cap d'any
Sortida i arribada de la desena edició de la runneada de cap d’any

L’objectiu és passar una bona última estona d’any fent esport. Amb cap més al·licient que la diversió. Aquest any hi haurà premi per tot aquell amb dorsal que arribi a línia de meta. A més, s’obsequiarà amb un paravent i un piscolabis.

La primera vegada que es va celebrar es feia dir la San Silvestre Nenaza, en referencia a la colla d’amics que la van impulsar. Després va ser San Silvestre Terrassa per passar a ser, definitivament, la Runneada de cap d’any.

Author: Alejandro Criado

Redactor d’esports (i del que calgui) a Terrassa i a Sabadell. Em podeu trobar a Twitter @criadovalverde

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.