Isur La Font Màgica guanya en el seu debut

L’Isur La Font Màgica debuta amb victòria a la Tercera Divisió i els hi permet somniar amb fer grans coses

L’Isur La Font Màgica ha comença aquest cap de setmana la lliga de Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala. L’equip terrassenc, dirigit per Ismael Quirós va estrenar categoria aquest diumenge a les 12h al Pavelló de Sant Llorenç jugant contra el Montsant.

Els locals van aconseguir una victòria per emmarcar. El resultat final del partit va ser de 4 gols a 2, fent-se així amb els tres primers punts de la temporada. El primer gol de l’Isur aquesta temporada, i en aquest partit, el va marcar Sergio Blanco. Amb el gol de Sergio, l’Isur s’avançava en el marcador. Més tard, Carlos Omabegho feia el segon i ampliava la diferència a l’electrònic.

Desprès, va ser el jugador Rubén Berrio qui va marcar i va reduir distàncies pel Montsant. A la segona part del partit hi va haver tres gols també. Luis Cerdan seria l’autor del gol del Montsant, però dos d’Abel Ruiz per a l’Isur van certificar la victòria.

Aquesta nova temporada l’Isur La Font Màgica ha incorporat quatre fitxatges: Oscar Campa (porter), Antonio Chevarria, Daniel Hernández i Carlos Reche. Continuen a l’equip Abel Ruiz, Ismael Lázaro, Miguel Domínguez, Jordi Algaba, Xavi Mata, Sergio Blanco, Ivan Martin, Carlos Omabegho,  Isidro Pérez (porter) i Carles Arnau (porter). El segon entrenador és Josué Garcia.

Equips i directiva

El club egarenc té dos equips més que l’any anterior. En total l’Isur La Font Màgica té set equips: Sènior A (Tercera Nacional), Sènior B (Segona Catalana), Juvenil (Segona Catalana), Cadet (Segona Catalana), dos Infantils (Tercera Catalana) i Aleví (Tercera Catalana).

La directiva del club està representada per Ismael Barba i Úrsula Martínez. El Coordinador és Ismael Quirós i els entrenadors són Ismael Barba i Joel Oliver (aleví), Leo Arderiu i Ismael Quirós (infantil), Josué Garcia (cadet), Josué Garcia i Ángel Gil (juvenil), David Barba (Sènior B) i Ismael Quirós (Sènior A). Els dos equips sèniors estan patrocinats per la directiva del club i la resta d’equips en mantenen per les quotes mensuals per tal de cobrir les despeses.

Author: SUM Noticias

Tu propio canal de noticias

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.