Hyundai Solmacar Motor signa el patrocini de TerrassaSports

Properament es farà una acció conjunta per protegir els ciclistes en la carretera: Juntos en el asfalto

Hyundai Solmacar Motor, concessionari oficial del Grup d’automoció CSM a les poblacions de Terrassa, Rubí i Sant Cugat, ha presentat un nou acord de patrocini amb la secció de Triatló del club esportiu TerrassaSports.

El conveni de col·laboració ha estat presentat, en primer terme, en les instal·lacions del concessionari Hyundai de Terrassa, on els diferents integrants de la secció de Triatló del club han protagonitzat una sessió fotogràfica amb els models de cotxes més demandats. A continuació, tot l’equip de Hyundai Solmacar -amb una gran presència de treballadors del grup CSM- i els membres de la secció de Triatló han gaudit d’una Master Class d’Spinning de 45 minuts de durada a les instal·lacions del TerrassaSports.

Entre d’altres contraprestacions, l’acord de patrocini preveu la presència del logotip de Hyundai al maillot i culot de la secció de Triatló de l’entitat, així com altres elements de visibilitat de l’empresa d’automoció dins el club; com ara espais publicitaris, enviament de mailing als socis per correu electrònic amb ofertes especials, possibilitat d’exposició de vehicles als entorns del club i presència en la pàgina web i la pàgina oficial de Facebook i Instagram del club.

A més, pròximament es realitzarà una altra acció conjunta entre ambdues entitats per potenciar la campanya Juntos en el Asfalto, la qual té com a objectiu la prevenció i protecció dels ciclistes en la carretera gràcies a un cotxe Hyundai de suport que els acompanya durant les sortides. L’acció de la marca coreana tracta de protegir als més indefensos, els ciclistes, i fomentar la millor convivència entre conductors i ciclistes en la carretera.

Departament de Comunicació
L’acord de patrocini, que s’estendrà fins el final de la temporada 2019-2020, ha comptat amb la presència dels gerents del grup, Carlos Solano i Carlos Mata, el cap de vendes de la instal·lació, Josep Artés, i del president de la secció de Triatló del TerrassaSports, Xavi Herència. Aquesta col·laboració esportiva forma part de l’ADN de Hyundai Solmacar Motor i del grup d’automoció al qual pertany, CSM Grup Vallès Hòlding Automoció. Amb més de 10 anys de trajectòria en el sector, CSM Grup engloba els concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat.

Author: Josep Guijarro Triadó

Periodista, escriptor i reporter de ràdio, premsa, i televisió.
Director del programa Enigmes i Misteris a RNE 4, col·laborador a ‘Channel nº4 de Cuatro’, Redactor en Cap de la revista ‘Más Allá’, Director de la revista ‘KARMA 7’, Micròfon d’Argent de la APEI RTV pel programa de Ràdio Terrassa Cadena Ser, ‘ El Vallés Hoy por Hoy’, Director de la revista ‘Rutas del Mundo’, col·laborador a ‘Los 32 rumbos’ de ‘La rosa de los vientos’, Director de PENTHOUSE, col·laborador del programa ‘Divendres’ de TV3, documentalista i productor de la serie «¿Extraterrestres?» a ‘Canal de Historia’, Director de la revista de viatges, arqueologia e història, ‘Planeta desconocido’.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.